<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[22] - 1月13日第三屆Yartist全明星運動大會

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
都唔知係咪中時見木曜同柯p果啲合作多所以抹黑
Lulu未必會出聲啦,一來邰哥係前輩又臭脾氣,二來kid又係同自己一樣係憲哥頭馬
我覺得準備不足就係真既
但講到咩唔打算開會呀 開完會即走呀 就唔係好信
有睇都知果晚係安排問題多過主持問題啦
水都吹到乾吹到冇野好講
換轉其他人主持都唔多救得返個show

蛇丸都出麵
睇黎yt鳩出黃標成功逼到佢地要搵第二條水路
連葆哥哥都出衫賣
下 唔係因為晨晨所以幫佢打造一個品牌咩?
一樣姐,佢打本俾晨晨打理
全部都要搞副業先圍到皮
阿滴開經紀公司 滴妹飲品店 千千魚乾蛇丸整野食
小潔3d printing
安排有問題
但主持問題都好大
其實明知自己聖誕會開show
班主持無咁多時間同能力去應付就唔好接
依家做臭個名
小潔本身堆project都係靠工商先搞得掂
佢單靠youtube 廣告收入就一早收咗皮
依家係得返啲寫實類例如講公共交通既先叫安全
Yt搞到咁真係等收皮好過
唔好打造啦⋯⋯
btw 你講起賤葆 條新片 三日就百萬views都上唔到熱門
如果有新平台搞得掂,成班會拉大隊走
老實講唔會有
得youtube先做到咁全球化
Cat line個啲唔會成到氣候
起碼玩多十年啦 前排先有個平台想同utube pk 最後都係無左影
youtube 成日亂黃標...
其實佢地好似圍內開咗個協會發展,話唔埋去到咁上下會有自己嘅平台都唔出奇
佢地圍內攪極咪都係本土
國語youtube大把觀看數來自香港新加坡馬來西亞
以前黃標太多
就算係呢啲咁溫馨既片有1億view都唔會俾佢上熱門
唔係既話yt咪冇得用黃標黎限制佢地既收入
Yt正仆街
你真係有睇 成晚都係Lulu控場
其他個六個似佈景板多
咪就係轉場太耐
Lulu帶住佢地6個都救唔返
轉隊band要攪成10-15分鐘
等放煙花要拖廿幾分鐘
搵邊個做主持都拖唔到咁耐冇悶場啦
聽日運動會今日都冇啲先導預告?
上個禮拜跑步啱集最尾咪有囉
聽日運動會今日都冇啲先導預告?
上個禮拜跑步集最尾咪有囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞