THE IDOLM@STER綜合討論區[71]大女神生誕祭:ゴキゲンparty night(2)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
開個會返嚟
個post已經討論完人生嘅意義
變埋做gay post

未哦
http://ohashiayaka.com/wf/information/17087793

留名等睇掉唔到uo 掉咸書

每年既厄介大本營 horipro班聲優真係慘

想坐時光機返去打鳩丟hego uo條粉皮

要坐就要坐到去當年簽約個時 阻止hassy 唔簽horipro

難啲喎horipro選秀上位唔簽horipro

咸書就太誇張啦。。。

呢張cos 近乎完美

嗚哇正呀
本人cos番自己個角色
依家啲細路仔真係幸福

要坐就要坐到去當年簽約個時 阻止hassy 唔簽horipro

選都唔好選就岩

唔簽horipro簽im大澤?
horipro有工開算係咁

horipro果時岩岩先經營聲優
咁大間公司 比你入選到唔簽咩
hego當年唔簽唔通你養佢

大橋巨︰我想養

咪係 講到好似我唔想養咁

其實都係FF下

當初佢唔入horipro你依家可能單推moe啦

終於出上位
依家啲細路仔高材有米型仔偽p真係幸福

終於出上位

楓既love letter √
肇既love letter √

Any hea hip?

選都唔好選就岩

唔簽horipro簽im大澤?
horipro有工開算係咁

horipro果時岩岩先經營聲優
咁大間公司 比你入選到唔簽咩
hego當年唔簽唔通你養佢

大橋巨︰我想養

咪係 講到好似我唔想養咁

其實都係FF下

當初佢唔入horipro你依家可能單推moe啦

入唔到

好似容巴執左
http://ohashiayaka.com/wf/information/17087793

留名等睇掉唔到uo 掉咸書

每年既厄介大本營 horipro班聲優真係慘

咸書就太誇張啦。。。

machico one man 有人掉過
依家啲細路仔真係幸福

講到自己好老咁

伊波杏樹P

笑死我

唔是禾...
依家啲細路仔真係幸福

講到自己好老咁

老過你
依家啲細路仔真係幸福

講到自己好老咁

老過你

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞