THE IDOLM@STER綜合討論區[71]大女神生誕祭:ゴキゲンparty night(2)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
金錢觀好似出事
唔知點解50000都抽唔到飛比10pack中唔到仲心痛

係咩,我抽唔到友紀心痛過抽唔到SSA

卡池會復刻,公演得一次
對輕粉黎講只係一隻驚、一次live,
對我地黎講卻係一樣拼命的什麼、一次約定

我覺得係期待值嘅問題,抽飛預會中嗰期望值係高啲
算啦都係唔關非洲薯皮我事

卡池會復刻,公演得一次

過去已經改唔到,唯有盡力去改變將來

卡池會復刻,公演得一次
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/15/104634_cd286042a48f2fef367fe5bee00c38c4.jpg[//img]

之前試過差啲撲唔到飛,所以降低左對座位既要求
有得睇已經好開心,黎緊只係睇自己有幾努力去撲飛,所以覺得抽唔到先行都唔會太唔開心

枉你仲改個名叫YUI但代表放限友紀
金錢觀好似出事

其實50000抽飛同10pack抽限金錢觀都一樣出左事
不過我地都已經回不去了

卡池會復刻,公演得一次

金錢觀好似出事

不過我地都已經回不去了

出左事啦,買對鞋8百零都嫌貴

課金就唔知幾多pack轟落去
金錢觀好似出事

不過我地都已經回不去了

出左事啦,買對鞋8百零都嫌貴

課金就唔知幾多pack轟落去

屌...我連出街衫200蚊件TEE都唔捨得買,出糧就丟幾pack落去...媽我癲左呀
或者買隻3,4百蚊既game都有d唔捨得
呢到啲巨巨好恐怖

卡池會復刻,公演得一次

live,去少一次就無一次
驚抽唔到都無咁咩
課到食m記都要左度右度

我已經同自己講左半年出左糧有閒錢就換display card

我已經同自己講左半年出左糧有閒錢就換display card

我上年年尾都同自己講今年要買ps4pro同vr

抽卡冇實體 live有現地 邊有得比

枉你仲改個名叫YUI但代表放限友紀

恥笑完你之後就話仲係好朋友
仲話自己性格似YUI
不過月底fes我都諗都課唔到啦
宜家得番三百蚊喺戶口
點解我去完大阪之後聽返啲歌有call聲既
http://ohashiayaka.com/wf/information/17087793

留名等睇掉唔到uo 掉咸書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞