THE IDOLM@STER綜合討論區[71]大女神生誕祭:ゴキゲンparty night(2)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike

會嗎?

我覺得冇咩問題⋯⋯

係擔當既話張卡面靚唔靚根本唔係重點

咁又現實d講,你未認識你擔當之前外表係你第一個判斷要素嚟嘅

ナナd卡面都唔算靚 不過真係性格加哂分

ナナ的話我好認同

開頭我係完全冇興趣咁滯,係過左遠古時代moba新春嗰event先開始留意,然後就⋯⋯⋯

係得第一張r咭特訓後麻麻地啫
其他都

結婚しょう

Btwナナd卡面唔係差 不過比起其他好似ng呢d 就差咁d
召喚所有鐘意hego嘅面孔
https://twitter.com/BlackDogPage/status/873531786222944258

右下係im版hego

會嗎?

我覺得冇咩問題⋯⋯

ナナ的話我好認同

開頭我係完全冇興趣咁滯,係過左遠古時代moba新春嗰event先開始留意,然後就⋯⋯⋯

其他都

結婚しょう
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/15/083125_5380000111a7e01bd36c04ce4c618e25.jpg[//img]

同NG比又好難比既...親過親生女

會嗎?

我覺得冇咩問題⋯⋯

ナナ的話我好認同

其他都

結婚しょう

我鍾意私服多d

BTW, 之前睇咗呢本
http://www.toranoana.jp/bl/article/04/0030/51/76/040030517671.html
覺得唔錯
update左之後原來正負皮移左落黎咁顯眼,唔怪之得你地之前係咁負皮雜巴

雜巴慘遭hey0

ナナ的話我好認同

其他都

結婚しょう

咭面同角色的完美組合
打唔贏hard d人已經30lv哂可以點

ナナ的話我好認同

其他都

結婚しょう

我鍾意私服多d

BTW, 之前睇咗呢本
http://www.toranoana.jp/bl/article/04/0030/51/76/040030517671.html
覺得唔錯

條link開唔到

角色上限解放
打multi搵人幫打
升你編成裡面d武器既lv

角色上限解放
打multi搵人幫打
升你編成裡面d武器既lv

去奶人multi出綠色粒嘢
粉紅粒嘢打15氣hard
update左之後原來正負皮移左落黎咁顯眼,唔怪之得你地之前係咁負皮雜巴

有變過咩

係咪an版唔同
iOS 版不嬲喺下面

an版之前響右上,細到睇唔到
場刊入面福凛個樣P到唔同人咁
終於出上位,刷gbf先,等下一關開就拎埋NG,美波就搞掂,志希同蘭子係邊拎?

召喚版蘭子きらり同志希係活動頁嗰度換
玩家版蘭子就⋯⋯⋯慢慢來吧

努力中
18次
終於出上位,刷gbf先,等下一關開就拎埋NG,美波就搞掂,志希同蘭子係邊拎?

努力中
18次

努力中
18次

努力中
18次

雜巴慘遭hey0

評已負
晨早流流貼呢啲叫紅一點返工

尋晚舔遍了,冇問題
don't play a game called g唔識串 fantasy
man this shit is so wrong
live party仲未出ヘレン
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞