THE IDOLM@STER綜合討論區[71]大女神生誕祭:ゴキゲンparty night(2)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike

想坐時光機返去打鳩丟hego uo條粉皮

要坐就要坐到去當年簽約個時 阻止hassy 唔簽horipro

難啲喎horipro選秀上位唔簽horipro

選都唔好選就岩

唔簽horipro簽im大澤?
horipro有工開算係咁

horipro果時岩岩先經營聲優
咁大間公司 比你入選到唔簽咩
hego當年唔簽唔通你養佢

大橋巨︰我想養

咪係 講到好似我唔想養咁

其實都係FF下

你養唔起
有得ff我都想養horipro既聲優
整班巨巨

養大空一個已經係我極限了

利申:ff
巨巨力量so strong
here d big big ho ging

經amazon買卯月無伏,仲平啲添
無位放膠
見到都好想買
基本上呢到唔正常既得雜巴同偽P
其他冇提到既都一律正常

有毛有翼啦依家
出年hku見啦bb

勁啦你hku
我讀stress and tension

你會後悔

社長果到grad定讀緊

經amazon買卯月無伏,仲平啲添

想坐時光機返去打鳩丟hego uo條粉皮

要坐就要坐到去當年簽約個時 阻止hassy 唔簽horipro

難啲喎horipro選秀上位唔簽horipro

選都唔好選就岩

唔簽horipro簽im大澤?
horipro有工開算係咁

horipro果時岩岩先經營聲優
咁大間公司 比你入選到唔簽咩
hego當年唔簽唔通你養佢

大橋巨︰我想養

咪係 講到好似我唔想養咁

其實都係FF下

你養唔起
有得ff我都想養horipro既聲優

依家都係養緊既,不過大家一齊養咁解
岩岩係TWITTER見到個COS出幸子

都唔似
出外工作真開心
有阿sir請食晏 又可以早收工
出外工作真開心

有男人包養
出外工作真開心

之前出去做野 個客請左我飲3杯珍珠奶茶 仲要無糖難飲到嘔
岩岩係TWITTER見到個COS出幸子

都唔似

みるくる @t_milk1205

※コスプレ

デレマス

デレステフェス限💝輿水幸子

「収まりきれないカワイさ、
存分に見せてあげましょう♪」

p→まひろ(@fuwaaika315) https://twitter.com/t_milk1205/status/852866484137148417/photo/1

2017/4/14 20:49 Twitter for iPhone から

https://twitter.com/t_milk1205/status/852866484137148417

都唔錯架啦,係唔夠肥

伊波杏樹P

伊波杏樹P

笑死我
偽P你想點呀...
呢個po好多古(參)巨(巨)基(佬)
仲有師兄們
5990885 唯唯快d入來吸引其他人
好奇一問,做緊野既大家係咪諗住唔儲錢買樓架啦?

到我知道原來儲嚟買樓嗰陣就覺得自己被人騙咗
所以唔儲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞