ViuTV播叱咤頒獎禮收視破雙位數達10.3點,直播跨年騷收視8.5點

188 回覆
494 Like 7 Dislike
戲本唔差, 但真係無乜人會突登睇電視囉
啲主角又唔吸引

早幾年大帥哥都叫吸到啲觀眾
已經講過好多次2022年仲用嗰1000個收視盒計收視率己經唔準
你以前無能力處理咁多數據先要用統計學方法去做estimation姐
而家屋企有智能電視同家用wifi
觀眾睇咩台同睇幾耐既數據絕對可以用wifi feedback番data center 做統計
又唔係人手做,最後咪都係電腦計姐,點解唔做先
一路都覺得viutv雖然唔會追得上大台收視,不過一定係underestimate左
主力網上睇
唔似你傳統廢老
你睇清楚段野未呀?
幾時講過話賴人上網睇
你上ig睇個直播都知有幾多人同時睇緊啦
講緊你開電視用電視機個wifi去feedback番去data center已經可以計到實時既收視率
睇你第二句好懷疑你係小學都未畢業
咁樣都講得出
真心集集睇
講收視 點解tvb越跌越低 年頭穩定廿點左右 奧運之後得翻16 17點 而家年尾 11 12 點都夠膽死 9:30黃金時間啵

viu tv唔係好巴閉 不過人地成立得幾年嘅電視台 玩咗陣已經搶咁多收視 樂壇已經咁有成績 有無反省過自己衰咩 點解幾十年嘅電視台 咁容易比個新電視台衝擊 搞咩節目閪咩節目 由比人笑師奶劇 連而家師奶都唔睇 得十零點 由贏人地十幾點收視 到而家贏唔超過5點

tvb啲fans同個台一樣 硬係有浸柒味 甩皮甩骨 真係好肉酸
傻仔
事實證明一切嘅
又睇吓邊D人輸唔起
要上連登做宣傳𢱑觀眾咁低樁囉
每個星期都搞一次頒獎典禮咪可以同tvb對撼
每星期黎個mirror流行曲頒獎典禮
想知叱咤最高收視係邊段?
我以為e個係計左網上?
睇錯,自
但ViuTV真係攻網上wow

香港係固定樣本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞