ViuTV播叱咤頒獎禮收視破雙位數達10.3點,直播跨年騷收視8.5點

188 回覆
494 Like 7 Dislike
我通常星期六朝早,食住早餐睇
我係上連登,見有分「YouTube 直播」同「ViuTV 轉播」嘅討論,先知 ViuTV 嗰個係假 Live

如果唔係,應該都會傻傻地睇咗 ViuTV 假 live
viu 最多既觀眾就係年輕人,
年輕人大部份都係網上睇,
計收視率對VIU 冇意義
其實有冇人覺得viu d 配音好hea
睇到我出晒戲
異搜店19.7點 呢套題材唔錯

愛上我的衰神15.9點 呢套戲好唔掂
睇隻狗人體爆炸姐
Tvb 鎮台之寶變左 東張西望 同 愛回家
不如用返世界盃奧運去打j啦
慢3拍都10.3
真心想知而家仲有邊個會翻睇呢套拆彈專家...
其實 相信係嗰幾百個機頂盒所帶嚟嘅慣性收視所致!
假如將嗰D盒增加用戶或重新分配嘅話,D所謂收視必定大有改變...
叱咤真係比想像中多人睇
屌咪又係藍是撚但啦兩間一齊執咗去
台柱節目好睇
真心想知而家仲有邊個會翻睇呢套拆彈專家

由細到大睇 翡翠卡通 翡翠劇集 翡翠綜藝 翡翠節目 成長塑造出泥既腦袋你估流ga
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞