Alice應該係96個女仔入面EQ最高

290 回覆
1265 Like 340 Dislike
真心慘
其實花姐只為節目效果吹水
Yoyo柒 唱歌個樣猙獰到
同alice冇得比
就算唱唔好但跳得 同埋有女團味
魔音許寶世一
好黑似賓賓
Win win 唱歌一樣難聽
靠態度 diss稻草人上位
咁我寧願睇花瓶
Dancer 有gao就得
我仲黑
試過去峇里島啲人同我講印尼文
望番隻lose lose真係反佢唔落
標奇立異搏入團。扮晒抽得搏係團入面做大家姐
我欣賞許寶EQ同埋跳舞
支持許寶入女團 身形好好睇又靚女!
方方子涓排左隊喇
Alice第3

Winwin Ada排95同96
個個都focus Candy點進步
無可否認 Candy進步幅度係比Alice大

但Alice真係值得更多respect
明明無乜人鬧個win win 佢就自己整個稻草人岀嚟打 營造到成個網絡世界都好膚淺要欺淩佢同自己好撚唔care好有態度咁

相反Alice真係比人插到仆街無撚啦啦比人作緋聞緋聞 晉唔晉級又唔係佢控制 都要比人屌到飛起 佢都無喺度懶哂有態度做啲diss hater嘅表演 又無同網民嘈過 仲第一樣嘢擔心fans比人笑

高下立見啦 心地咁好嘅女仔邊到揾
無啦 依家Mirror fans 惡過狗
之後Alice 出乜post都會比鏡粉狙擊佢係第三者

最撚賤種就係造新聞條友
輕易就摧毀咗Alice星途
要反Alice都只係反佢p圖p得太過分
收皮啦 胖虎
EQ最高果個係方方
咩花名 咩改圖都齊哂
又無好似兩條垃圾loselose同ada女咁開live鬧人
我方世一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞