Alice應該係96個女仔入面EQ最高

290 回覆
1265 Like 340 Dislike
我係連登見到先
之後就出星島新聞

連登9up真係唔洗負責任 啲娛記懶過閪上黎當料拎
屌你以前啲狗仔隊都會出去吹下風收下料影下相呀
屌你呀網上抄料當係
我都知係連登出先
好想睇返之前啲post到底係邊條撚樣講先
全民造星4參賽者中到底有咩大家係睇唔出嘅?
https://lih.kg/2808465

淨係搵到呢個post
但原來佢遲過星島只係我平時唔會睇星島無留意
其他囡囡又有乜嘢好俾你地鬧?佢哋頂多都係俾人話唔靚、年紀大、唱得唔夠好聽是但一樣。聽到都不痛不癢。

Alice 係俾人全方位+假新聞一齊用嚟攻擊佢,喺網上鬧到佢幾咁難聽,所有努力同進步完完全全被人漠視。

程度就係摑你一巴同用棍毒打你嘅分別。然後你同我講其他囡都冇反擊,佢有咩咁特別?Alice 而家俾你班友咁攻擊法,都仲係冇點講嘢反擊。喂,而家應份俾你地鬧㗎?
Love Yoyo love Alice
佢同方方都算EQ最高, 係咁畀人屌都冇還口
其實唔中意佢唔關篇報導事
係因為佢唱歌真係好難聽但永遠有睇落比佢更值得留低嘅人foul左
連登最多都係圍繞佢實力 普遍都唔信Jer單野
但fb班女人直頭不停攞Jer單野攻擊佢
好慘
自己上嚟開post?
唔想睇覺得好慘
我就算對佢無感都唔想佢畀人咁屌法

佢 方方 子涓 畀人插到體無完膚都冇屌返轉頭
個Winwin下下屌人可以畀人吹到真性情 仲要係佢自製haters
呢個世界真係好唔公平
40強要揀人去做30強既 gtb 同 one night only 既話
alice 係比 mic 適合
而結果論都的而且確呢兩個 item alice 都幫b組贏到兩場

25強係人都知dee組炒得勁啲
但黑哨放 jer 組去最尾先令到蛋要 foul
即係要保送既人係喺 dee 組
alice 明明都係黑哨受害者但都要俾人話保送

其他 round 就唔太覺有出局既人係好過 alice
Hi 吳幸美打手
屌我都覺得好似
咪係唔通捧多個女版193
你j埋我個份
咁冇計架喎
佢跟蛆蛆又唔係跟呀佛。。。
佢感覺好似當年日本Leah Dizon
Model樣配魔音
跳舞又幾有台型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞