Alice應該係96個女仔入面EQ最高

290 回覆
1265 Like 340 Dislike
所以唔關連登仔事
連登公投Alice 差唔多包尾
四花入面除左Candy進步最大
根本剩低3個既唱都唔得
決賽Ivy Yoyo齋唱魔音,Alice跳唱魔音
但永遠得Alice比人屌
但明明96強到決賽已經進步左

純論96強到決賽唱功既進步
Candy進步大>>>Alice進步少少>>>Ivy冇進步>>>Yoyo退步
許寶恆心一
波細就話啫,頭細都屌?
其實客觀睇佢係靚女既, 唱歌個D無留意真係唔知, jer個D wfc, 如果係真既又唔見有人追住JER黎屌 唔明點解咁多人話憎佢乜盛
Alice個格係似屋邨妹
但係性格真係唔差 又貼地
靚唔靚就見仁見智

係比班Jer粉 Jer撚住曬 又話人姣西八婆
好多女仔都唔中意佢
wfc
佢個樣好適合入女團 好似韓國啲明星
好靚女喎
會員 零細好插 同林奠+葉劉姊妹做過愛

請證明呢件事係老屈
做演員啦 但一定要正正經經去學
佢呢種樣做演員可塑性都高
演員亦冇咁易成為娛樂焦點 佢可以默默努力成長
btw我覺得佢染返黑髮會好啲 感覺冇咁mk膚色亦冇咁顯黑
一諗起Val老師話比人笑三分就笑到仆街
三分彤
一直無睇過造星 有次屋企人睇望過
第一眼睇佢覺得呢個女仔應該幾好人
不過唱歌就差啲
又無料,無波無實力,普通MK妹樣
日日句口頭禪就係我好靚我最靚我都知我係最靚㗎喇多謝,尷尬到以為返咗小學仲有究竟邊個話佢係翻版朱茵?邊忽似?朱薰都俾多佢啦
躝啦,謙虛努力都攞來做賣點,我不如揀方方
方方根本全方位屌打呢條女,佢EQ仲高啦
港版Rosè
所以咪壓力爆煲
見到佢就諗起佢扮臭閪個表演 好難頂
個樣好似隻倉鼠仔
完咗造星後明顯feel到佢真係爆咗煲
你睇佢呢排係tg講嘅嘢就知

一個後生女日日咁比人攻擊
比著我都爆

天佑許寶
如果講似倉鼠
DAY B咪仲似 (褒義嚟)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞