Alice應該係96個女仔入面EQ最高

290 回覆
1265 Like 340 Dislike
Presumption of innocence
發明星夢既女仔經選秀節目入娛樂圈可以演戲or做主持

佢唔擅長唱歌入女團都只會做伴舞or花瓶
話你老母做過雞你都證明唔到係老屈
咁jer仔都係受害者嚟

最衰都係造遙者
有罪假定
但都冇人想方方入女團連造星都唔想見到佢
已經好聽過ivy so多多聲
頭先live佢話後悔參加造星
你就知佢比人hurt得幾勁

許寶要加油
好撚正好想屌
呢個真
其實都凳佢慘
想同佢分享我既基因
老屈啲咩

EQ未必係最高嘅,我覺得造星EQ最高嘅應該係Val同方方
Val係由細俾人笑俾人鬧大嘅,練開所以EQ好難唔高
方方係你睇佢明明係俾節目組累,係咁俾人鬧俾人笑俾人整惡意meme佢都冇反擊,佢個EQ應該係最高嘅(而且佢應該係成個造星裡面喺網民到嘅待遇係最慘嘅。Ada仔最多都係俾人笑兩句,未摘名之前嘅佢都冇乜俾人惡意整meme圖過,就算有都冇方方嗰啲咁普及)

但不能否認嘅係,Alice係一個好女仔,一個心地幾善良嘅女仔有少少八婆格嘅,不過係善良嘅八婆格希望佢笑多啲俾多啲自信自己
thanks!

獅子女!
如果單嘢係假嘅,咁我支持佢入女團呀,其實最靚係佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞