Figure 討論 (111)成日想控制月洗56千買膠 但次次都會洗更多。。。

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
MB ARX-7 + M9 x2 正價
兩隻泰莎女僕膠
我已經盡買
明明FMP喺輕小說銷量排名好高,唔知點解好似冇乜人識
比返京阿尼做咪幾好...第4季我睇都唔想睇-.-....
[url][/url]
前後都冇bandai
機械人嗰part都收貨嘅
LOOP今季既無職啦...
舊6000>6500>新6000
另外7000個感覺比較唔同, 本身比較扁同比較重但都係彈手
MELON唔係要代購咩,咁大件唔係間間速遞送香港喎,AMAZON都係得ECON
時代變了,FMP小說紅緊嘅時候,涼宮/夏娜/狼辛果堆第一代輕小說都仲未出世
再加上機人番本來人氣就越來越差,加埋被鐵血&A/Z&革命機果期玩餵屎玩上癮,直接被大眾判死刑
京阿尼手頭上啲IP都做唔停,邊得閒救FMP人氣
(唔得唔提little buster依套當年期望咗好耐等京阿尼嚟做,但係最後比咗JC處刑
AJ嘅枕芯都有壓縮包裝,摺埋唔算好大件啫
買6500果時用tensojapan都正正常常
呢三套真係笑死
有冇得具體描述吓彈手彈成點,比起6500/新6000個彈法差啲咩咁?
7500睇人啲評分感想都係啲行貨內容,未搵到同其他芯認真比較嘅文
A/Z勝在bgm.op.Ed出色
聽革命機op以為會神,點知喂我食屎
光仔 金毛太多
melon有無link
而家都冇
7000重,偏硬回彈力勁整體感覺厚實壓落去個吓會有少少近似象膠,扁身所以相對會比較闊,冇咁立體。

6500 相對輕身,軟熟有回彈不過明顯同7000差啲。可以當一般酒店枕不過就鬆啲同彈啲,會立體啲近圓柱形。

另外中間攞起個時個對摺幅度會係7000>新6000>6500
我見AMAZON得ECON仲7000YEN運費以為佢大件直送咋
我買左個淘寶既,用左一晚就掉左...之後買左COMODO既 CMD9000,之後又買多個DHR7500...個人感覺抱黎訓既話CMD9000係舒服過7500....
唔記得咗訂智障2022最後goods
渣GA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞