Figure 討論 (111)成日想控制月洗56千買膠 但次次都會洗更多。。。

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
例如你 亂負皮
泰莎
櫻少出膠嘛
仲有三隻拍埋一齊睇有少少撞樣
空心玩具
之後見過另一張展覽相,似返官圖

加藤恵Racing Ver. 提前咩玩法 ?
冇乜人訂
頭先收到我都諗係咪睇錯
提早好像真係得1 2次
證明惠 已經過氣 冇人訂
廠起咗太多貨

開咩好
冇女
Bandai 冇咩女
Megahouse 好多囡囡膠喎
Bandai wo
砌Gundam標輝啲女
MegaHouse Corporation is a major Japanese toy manufacturer, and part of the Bandai group of companies. Originally established in March 1962 as Kagaku Giken Co., Ltd. (often shortened to "Kaken"), the company was acquired by Bandai in March 1996. In March 1997, it was merged with two other Bandai subsidiaries, Angel and B-AI, and rebranded under its current name four months later.
遲來的新年快樂
我知

但MH既產品有冇Bandai logo
明明小要先係主角,點解第4季後淨係出泰莎膠
我都想有廠出小要膠
Melon果邊7500仲有貨
另外有冇爸打有用過舊6000/新6000/7000,依排睇緊下個芯買邊個好,想問吓有冇啲包膠心得

(順便請教埋爸打們有冇買過P80製嘅枕套,最近見到件人妻狐嘅有啲心動,但又未買過p80製嘅布
唔想砌女
Metal build figure 果類砌返成品出黎都懶
應該冇機會鳥,第4季無論光碟、模型、MB、膠定其他週邊都大爆死,照計唔會再有水喉敢泵fmp依個ip
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞