[ViuTV][不推文回覆] 1月12日正式出道 全民造星IV (390) 傳聞造星:黑哨の駅 大家估下邊個最後會入團

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
正確
佢地淨係食演唱會+廣告商都夠做
廣告商就再出m記卡 電話卡 化妝品package
諗諗下花蛆當初話要加入戲劇成分
個成分係咪已經唔見左
有加,咪害死班女
25強爭20時,個個都跳唱
Ivy 如果無樣,都一定一早比人foul
其實我覺得加戲劇元素唔代表要由戲主導個表演
星三ben20強恐怖片有故事都叫有戲劇元素,但都係跳舞主導嘅表演

係祖本末倒置嘅問題
正常人的突破自我:係自己強項融入新元素 令成件事昇華更加好睇 e.g Ben恐怖片,浪人殺

梁祖堯的突破自我:叫隻海豚去爬樹捨棄自己強項

好睇嘅戲劇:有意思內涵 觀眾睇完會有所思考
e.g 沙門 A組嘅狂人日記

梁祖堯嘅戲劇:畫公仔畫出腸 畫撚出埋屎眼

我老豆中風入醫院呀好慘呀

我地宜家吸左毒呀 去偷車揸 好狂嘅狂人日記呀
幾張電腦櫈扮揸車 真係最撚好笑
佢應該計埋大海男兒
btw估唔到最先令我改觀嗰個係marco
或者係viu叫所有入團嘅人攞啲cv出黎睇下有咩戲啱拍
仲有一點
唔關fans事
萬一其中有一兩個女仔唔善良 團魂仲快散

花蛆話鏡仔12個都係善良既人
但係佢地都有拗撬
都明顯無乜團魂

男人都咁 何況女人
女團就一定,上弦可能會捧返ian 同AK,下弦就捧Lokman ,Pixal 就係環球嘅事
變左留言版,都冇咩野討論
我有上TG谷既
我會飯到佢地歸隱田園為止架
或者女團準備賺大錢所以買定豪宅搬屋
明明唔駛用好多錢都可以好好賺,唔知佢地諗乜
越吹越大
要團魂直接A2啦
Day季軍成班都超開心
Marco鳩鳩下幾好笑 免費巴太重偶像包袱 芝娃娃mk仔
成隊搬去Nat大宅住
唔知係冇人手,先仲要係咁慳皮
pixel viu應該都會幫佢地keep住有曝光嘅
環球真係好撚廢
其實ak都谷到盡,又有新歌又有自己節目佢首新歌仲係講緊叱咤黑面單野
viu對pixel都算幫到盡
佢地MV low budget到
搞清楚先fc唔賺錢 周邊賺錢 搞fc係為咗會員有著數
你宜家炒起啲嘢仲好揾啦 使乜搞fc
魯生成日ig借頭借道提佢地個名
諗下好啦
少鏡一年 留低macro做下綜藝就ok
可惜谷極都唔紅
契左先做到上弦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞