[ViuTV][不推文回覆] 1月12日正式出道 全民造星IV (390) 傳聞造星:黑哨の駅 大家估下邊個最後會入團

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
開頭咪係咁囉,請姜一個貴過請全隊
今年爆紅,多左幾個人一個人都搶住要,紅到廣告商亦唔介意貴一貴都要掙自己心水果個,要鬥快搶上弘的期
變左係爆job排唔到或over budget 廣告商先會考慮其他人
佢無野心問題大d
句定海神針影響力好大
其實佢最偏心係ian同ak
不過edan al彈起左唔通唔捧咩
成本效益問題啦
12個人出歌既成本高過1個人好多
但而家佢地身家咁高,好多event/廣告代言根本唔會比得起錢請晒12個,唱片又賺唔到錢,所以根本團體既錢係有出無入
不過老實講今年mirror唔計團體唔計歐洲國家盃首歌都出左4首團歌
其實算係咁,始終佢地都只係一盤生意
定b同之前南b
我睇呢段嘅時候真係覺得佢好sharp
本身仲以為佢一定係大熱
點知
如果跟日韓嗰套
女團的確只係過程或者手段
畀啲女增加人氣同喺唔同方面發展
而唔係目標
香港團係唔需要有團飯
有既 相對好少囉
照顧唔同受眾
牙日呢條片非常正式 未有candy ball果陣成日loop
一直無人搞過呢種大型男團 初期無人睇好
都係見步行步咁做
下年正常會捧Ian,儲左好多歌
Canvy fans 應該會係最正常同融洽個批
佢地帶既mirror紅到傻
Wing又唔算帶過好勁既人
佢地比意見 wing有咩資格反對
仲要wing性格望似林善
成間電視台可以塞啲人去拍節目,本身Viu已經少節目,唱片公司除咗接job 頂盡開YouTube Channel 點養
想拉埋去另一個問題
還掂都當MIRROR係商品
其實可以學韓團,實體專輯出幾個ver+抽卡
出多啲周邊商品搵錢,一定大把fans爆買
但係viu將周邊商品外判晒俾廣告商
唔互鬥最好方法就係賣cp
真又好官配又好已經即刻解決好多野
女團依樣野仲易賣
徐玄
咩校隊都入曬
Candy 其實係咪入唔到依個時候黎執屋
有冇人知個陣拍到邊一round?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞