[ViuTV][不推文回覆] 1月12日正式出道 全民造星IV (390) 傳聞造星:黑哨の駅 大家估下邊個最後會入團

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
似係咁
換個思維
可能係遲下會入團無時間執
所以襯而家執
玩咁多運動又性格摺
Viu角度:要自己做咁多野 不如推出去接job仲乾手淨腳
你唔好on9啦
睇星2 就知
上弦加埋lokman 同剩底五個實力真係有距離
唔係viutv 死捧幾個, 係佢哋真係實力有限
真心下面嗰兩個96強都入唔到
樣唔得 跳舞又199咁
我寧願要ck winka 個啲
其實佢性格都好啱玩運動
造星版C朗
c朗 輸波踢人咩性格
女團有宿舍要搬入去
我諗係初Mirror成立時只係想幫啲成員單飛前儲人飛 而唔係一隊真正既男團
答應晒會幫佢哋solo 或行演藝
依家紅咗咪變番真男團
JYP幾年前講過 twice嘅廣告一定要全隊
所以佢地係相對少廣告
唔知宜家仲係唔係
想隊女團同fans有團隊意識(唔好講到團魂),唔好全部唯飯無團飯
第一樣野要做係12號成團時公怖埋團體fan name,叫班女以後全部改口叫fans團隊fan name,唔好再叫依家的個人fan name
同時fan name 用落official group fc,
個人fc 唔駛取代,由佢地繼續run做應援,但抽飛﹑fan meeting依d就交返official fc做
不論個星同自己都係叫左個人fan name先,日日提住唔唯都變左唯啦,邊有人記得個group
但搞fc要連埋鏡錯都一齊搞唔係會被鏡錯果邊鬧死 鏡係紅館show前搞係最好機會,已經錯過左年頭star hall con個機會
魔性
今年唔出Ian都正常
Edan AL太勁
會捧女團 pixel 得閒理下上弦
放養下弦
我估會咁
大國文化本身好撚廢
十幾年前嘅藝人係mr cool嗰期既古天樂、初出道既蕭正楠、女生宿舍
中間無晒人嗰陣完全唔知靠咩維生
係鏡錯簽左我先知呢間唱片公司原來未收皮
亦都唔明點解佢地唔出周邊
ViuTV真係好需要有市場策劃咁樣真係行唔遠㗎賣吓專輯 都已經可以抽到好多水 就冇必要叫班仔接咁多job 仲可以抽番啲時間出嚟練唱歌跳舞
其實mirror有無fans 名
鏡粉好似唔係官方
Fans無咩可能有團體意識,鏡粉有板你睇
重有個除夕show
而加有單人job啦
呢一兩年開始多左個人廣告
不過成隊人氣已經回落
全部viu既人都係藍架喇
都有呀! 聯合day admit 易拉架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞