[ViuTV][不推文回覆] 1月12日正式出道 全民造星IV (390) 傳聞造星:黑哨の駅 大家估下邊個最後會入團

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
一定啦
如果真係唔想要一早唔復活佢啦唱到咁
仲要特登將Ivy同Candy對決
根本預咗佢兩個都會直入60強先咁擺
就算candy出嚟唱有隻雀仔跌落水最後都會入
Candy ball死得仲快
https://www.instagram.com/p/Bw1u_Hnh8vF/
參加韓國電視台比賽
支持val老師
我都同意花蛆心態好有問題
但係無奈佢好有say,寶姐都係
呢兩個阿姐分分鐘話語權大過wing
其實有啲擔心diutv繼續用呢個模式,最後會冇左本質,而家造星個賽制都已經不停番兜行舊路
由96強開始已經俾咗個好人設佢 係咁提lokwoman 之後30強表演塑造到佢跳舞好勁 呢兩樣已經夠吸街客 wing隊長嗰句只係錦上添花 因為由佢一出場已經谷緊
姜咁撚hea都冇畀人屌 就真係天理不容
問心做得下弦可以黐住個團出show 仲想點,上年識都冇人識你,Error 本身仲紅過下弦。唔係今年彈起左,成團人一早預咗四散
我又真係唔明點解咁多人話ivy so扮黃/消費呢個主題
你地係反緊ivy so定係反緊佢支持移咗民嘅香港人呢個行為
如果係前者,ivy so做過啲咩令你覺得佢係藍/扮黃
如果係後者,咁點解冇人屌c all star首留下來的人係扮黃
你鍾意嘅人同你唔鍾意嘅人講同一段野,前者就係真黃,後者就係扮黃?
一個人係咪扮黃嘅唯一考量就係你鍾唔鍾意佢?
大埔Lulu 正好多
鏡係一隊男團只係假象,只係12個人行埋一齊就叫團,都唔好講咩團魂
呢隊so call男團企都未企穩,就推半團出嚟solo搵金蛋,以個人工作為主,團體工作為輔
錢係搵得多,但玩唔玩得耐就大大個問號,當然diu tv用事實大大力抽擊我就最好
Marf個樣冇乜女人會憎
行型格style
所以fans師奶多
Day個樣就係可愛同追大眾對女團嘅印象比較相近
所以一定係後生fans多
啱啱好同姜糖神徒特性吻合
寶蛆 花蛆= 樂易玲+ 臭閪珊
所以我先話mirror 作為男團係失敗
但佢地呢隊野好成功
呢樣野對我黎講好難接受到
唔明點解會發生
Viu唔係音樂公司
搞偶像大於搞音樂反而成功咗
吸到多廣告 變相吸埋人氣
好似TWICE頭幾年咁
絕大部分廣告都推晒9個人一齊拍
不過有利有弊,成隊推就肯定少左好多廣告
廣告商肯定只係想要最紅嗰啲人
呢樣就叫港式團
主席
連登不嬲都係「我鍾意就係黃」㗎啦
權力上真係似
不過寶姐同花姐嘅關係應該好過樂易玲同余詠珊
cctvb大敵當前仲搞內鬥又係on99
Bean上年都唔係好多街客buy
viu硬捧做季軍
個樣就真係普通mk樣
明明有家底但少少氣質都冇
我跪求女團唔好咁
我唔理你girl crush 定candy ball
我剩係想見到一班女一齊跳
屈完人黃 之後就話人扮黃/唔夠黃
有Jer既經驗
Winka應該會簽入團
Mirror咁跳囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞