[NBA][光復香港][買斷送暖大行動] 2021-22 垃圾刺球迷專區 4

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
佢個問題就係心態上
成日諗做「正確」嘅
前面有防守者、sharp defense,佢一係傳走,一係就拍2下波pull Up,講緊連一啲fake、變向、節奏控制都冇

除非前面大直路、冇人守兼佢自己覺得有99% drive in 到,佢就會去

做「正確」嘅,減少TO、盡量避免TO

連打人哋第三軍,佢都冇意欲去刷分

每場比賽總有一球highlight 之後就nothing
成場好似隱形咁
其實Murray White 甚至 Jones 都成鳩日比個波佢,諗住佢打,佢一係直接回傳,一係就試吓有冇位鳩泊,然後就掟返比人

三脅勢冇,控球冇,節奏冇,跑位冇,場場係到賭手感

防守又成日發夢走甩人

續佢?憑乜?打左4年,上年比足機會都叫勉強交到貨,然後就冇然後

點解Murray White 呢啲會提早續約,佢冇?就係因為想考多次試睇下佢今年打成點

到依家,情願Vassell 打正選、出場時間都多過佢
唔d stat更加嚇死,FG 40% / 30% / 1.2FT

DDR 陪佢打左2年,都唔知佢學過乜
冇計,以前錯一下就俾pop屌又入雪櫃,唔怕就奇啦
鬼叫佢明知自己機會少都愈打愈摺咩
佢自己放棄無人幫到佢
Murray
walker急停中距個兩步好撚差
好心咪鬼再射呢d
佢剷入去威脅勁大 好多傳波空間出咗嚟
球證食屎啦
白仔set charge 成功, Griffin offiensive foul 都唔吹
白仔 block 柒 Irving
WHITE 333333
White 點會犯呢個錯
球證吹乜9
有啲掛住毛巾同大清
毛巾
白仔pass俾白腸靚到傻
DJ 地波俾 KJ 又係靚波
白仔唔好傷啊
harden 死茅柴
登收皮啦
屌哈登老母
面對白仔攻唔入就出踭整傷白仔
白仔一坐bench就開始狂攻
係特登啦
上籃個手踭點會伸到咁出,完全唔就手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞