[NBA][光復香港][買斷送暖大行動] 2021-22 垃圾刺球迷專區 4

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
可能係多方交易都未定
咁老實講係豬咧有得上場好過你係一隊得個坐字,佢真心需要有個空間去俾佢控場而一隊就係冇呢個空間俾佢
作為一個lottery draft
係佢前面嘅得一個人係NBA上得少過佢
Raw如kuminga 就算係湧都上左一隊邊學邊出
其實係有 唔撚用科鐘
2陣即有位 只係pop俾唔俾咁解
你有高潛力新秀嘅 正常係要讓路
係馬刺要計年資咁撚反智
但係我覺得primo既機會係咁多年嚟既draft入面算係俾機會最多(除左djm)
等科走應該就唔會點落返g league
可以大聲同你講 肯定唔係
啞狗rookie個年打左64場 39場老正
場均24分鐘 出手6.3次
Ass都要去到佢入league第2年先有21.5分鐘 7.5出手
白仔係ass入廠第二年臨危受命先有25.8分鐘 8.1出手
簡單黎講 近10年 除左啞狗外
冇人唔排過年資或者佢前面個個收皮先有機出
屁毛個200分鐘出場時間 都要武肺收左半隊皮先有佢份
就算係毛巾 出場時間都要Gary neal走左先有上升
個人唔反對你話既刺係有種論資排輩既情況
老實講我只係覺得而家俾primo既時間表並唔係一個差既做法
所以都係等老人家退休再算
連袂登場的新秀Josh Primo繳出21分6籃板5助攻5抄截成績單;另一位雙向球員Devontae Cacok則得到全隊最高的26分15籃板4助攻3抄截。

希望同Cacok 簽正式合約
值得比機會佢
但問題係本身休賽嘅操作=壓死用二陣練primo嘅空間
好地地簽咩科帝 直接食2陣g位時間
唯有望科可換支簽返嚟
見到個post, 我都呆咗以為平衡時空
學另一個page話齋
唔睇唔好嘅野 淨低嘅咪值囉
戰績太閪
Denver, Boston and San Antonio are making a three-way trade that includes Juancho Hernangomez to Spurs, Bryn Forbes to Denver, Bol Bol and PJ Dozier to Celtics, sources tell ESPN.
好行夾唔送

呢個trade係咩意思
咁young呢有trade未
原來仲加多張金塊2028年二輪簽
再等下啦,你都知刺好鐘意做善事
一陣waive渣都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞