[NBA][光復香港][買斷送暖大行動] 2021-22 垃圾刺球迷專區 4

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
傳唔到向人地底線開都好吖
直接傳返自己後場
事實證明唔可以有信心
同埋Ass傾向默默打好波,未必成日留意到佢嘅表現
好彩過到
2022 首場勝仗!
今季真係報名做迷ass黨先得,盲都睇到好大進步
仲有Ja Morant
不過宜家DJ表現真係好穩定
首先戰績要好啲先
唔係嘅連後備都好難爭
咁樣傳畀Brown真係世界級
差啲ot
嚇到癲
阻人收工就係呢啲
最尾一球其實唔應該用 Landale 開波
我覺得要怪就怪教練團
呢幾場好似都試過timeout後
由Landale喺三分線外拎波
跟住隊友走位同互pick走後門
再由Landale笠個波入去
不過無一次成功
一係唔夠力
一係個pick無用
傳波唔似係 Landale 強項
所以我諗唔明點解會係由 Landale 開波

另外 Landale 出場無耐已經係葫蘆頂射入左個三分波
唔知點解之後嘅pick佢選擇roll in 而唔係 roll out
真係黑人問號
爛袋呢個to會唔會令到佢之後被雪
其實可以試下畀佢低位攞波打一兩球
出歐銀又係想死
第3節睇住佢low post撞極都唔入
嗰球真係sosad
根據Woj的推特,Derrick White、Keldon Johnson、Thad Young、Devin Vassell都觸法健康與安全協議。

然後根據聯盟的Hardship Exception(困難特例),馬刺將給Tyler Johnson及Anthony Lamb兩人10天合約。Johnson是7年的NBA老將,Lamb則是從G League拉上來的球員。

好消息是Lonnie Walker將在台北時間禮拜六面對76人隊的比賽中歸隊。Doug McDermott則還在底特律進行隔離程序。

含了
屌 on9 打鬼打馬
又唔好一個to就以為佢唔識傳先得架
咁ass 白個啲19to都唔少
儘快中撚晒佢算啦不如
Tank得
Primo正選
果然冇ASS

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞