winwin係咪以為自己好撚巴鳩閉?

629 回覆
2328 Like 151 Dislike
我覺得呢個係性格問題
方方 子涓 暐翹果啲直頭死亡恐嚇級
但好明顯佢地eq 係高 最後都平反左

有時好多野好雙向 時間會證明一切
咩態度係對自己嘅尊重

我由全民皆估覺得佢好正
到今日覺得失望 中間一句都冇話過佢
不過佢仲年輕嘅

利申 唔係Nat fans
投左其他人本身
真係似又唔俾人講惡到
你話人哋屈你做雞就話啫,而家只係評論吓公眾人物個樣都頂唔順
大佬你而家做女團喎,想連一個評論你個樣嘅人都冇不如做番dancer算
利申冇講過你唐氏
其實佢果句野有講錯咩,除左頭3入硬,其他團員都唔到全港人揀
就算係依家頭3,都唔係票選頭3入晒
最後決定都係viu,唔到香港人話事
咪係囉咁真係似呀嘛
其實一開始剩係識評論人個樣而唔理人表現成點嘅傻閪根本唔需要理
佢自己就當哂人地haters##明明好撚在意又扮唔care
仲覺得越屌越過癮 結果咪搞到越來越多haters囉
winwin 同 VAL 一樣 出去唱solo 吧

都係行 MC $oHo & KidNeyjl 果條路線
佢入女團 做PR 果個真係好大獲
真係會 累街方 全團中箭
起碼腎仔無屌9觀眾喎
利伸:我愛腎仔
即係佢講野就唔得,其他人講野就得
仲惡過中共
VAL 唱係無問題
但出來要夾到主流2種方向女團 - 一係 candy ball / 一係 lady legend 果邊
出live 跳舞無得避 全世界都知道佢個大弱點 要睇有無人比時間佢 同佢想唔想執

Win win 跳係無問題 專業lockin crew
但觀眾緣好兩極..... 而且唔知佢入團之後會唔會亂講野 先係最大炸彈
最好一句野都唔好比佢講 淨係比佢上台跳唱算
佢個唐氏樣真係接通國際
Facebook班C9話佢好有型㗎
youtube 都有片
https://www.youtube.com/watch?v=kRRcrMKEqng

18:00 左右

Ada 仔話d人
笑佢細波同埋個名加個仔字
搞到佢好嬲好嬲

winwin 話細波關網民咩事
生出嚟又唔係俾你揸

睇咗一陣佢哋條 live
好似2個冇乜讀過書冇內涵
冇乜文化修養嘅人係度講嘢
Nat 正常有少少有d修養所以好搭嘴
我投day架
拉到winwin出三甲入day,好心涼
唔推佢入團
班c9好易變做前妻架
成班心理變態
建議lose lose真係入到團可以參考下熊仔頭,笠翻住個唐氏加俾坦克車輾過既樣, 咁就唔怕俾人話喇
弱智少陣啦
你係viu都唔會簽啲多haters 臭朵 冇人氣嘅翻黎啦
全民造星IV 魔鑫Ada仔 x LoseLose爆粗大鬧連登仔Live終於有backup
https://lih.kg/icbrbS

爭LoseLose x 魔鑫自爆約VAL Nat出嚟但係俾假時間地點 呢段未出土
Win win真係好撚醜樣
醜唔係問題 仲要成日好了不起咁
但講野又無內涵 想點先
0:15-0:59
就係講緊假時間地點呃 Nat 同 Val?
https://youtu.be/kRRcrMKEqng

聽吓 18:00
Winwin 話 ada 仔細波關「你」咩事
又唔係生出嚟俾「你」揸

好難想像如果個團有d咁嘅質素嘅人

BTW 你po d 描述
如果隔行應該好睇d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞