winwin係咪以為自己好撚巴鳩閉?

629 回覆
2328 Like 151 Dislike
屌haters或連登仔其實無問題
你見東東一開始直接屌連登仔都仲有大把連登仔支持佢
一直講緊個問題係winwin屌稻草人同搵Nat出氣啫
同埋證明咗佢真係好care haters d comments
同viutv造比佢個人設完全相反
想學人做藝人,少少EQ 都無。
周圍都有haters 啦, 自己on9 上心作詞屌haters?
屌你要全世界圍住你轉呀?成個習咁
又話唔care但又要成日拎出嚟講

不過好多觀眾仲未睇過呢條live
仲信緊 winwin 個人設

ada 仔人設就係細膽怕醜 楚楚可憐
點知開live 露曬真性情
個八婆格出曬嚟

依家viu比佢個人設轉左係調皮型,咩都唔驚既細路女咁,viu點會唔知佢最後係表演diss觀眾,睇強尼介紹佢出場已經知鋪好晒,出到黎仲要評判同觀眾都評得高分
白卡?
支持牙更
佢有個po下面有人留言話佢恰nat 佢個reply真係西撚到仲要pin左
贏咗嘅咪威囉叻囉,冇心玩都贏到嘛
輸咗嘅咪冇所謂啦,都唔care~
咁應該係人既問題
調皮同性格閪係兩樣野黎
對我黎講超酸個種先係調皮
不過點都好
即管睇下之後觀眾係唔係真係鍾意睇佢蝦啲好好恰既隊員
serrini係靚嘅肥婆
讀多啲書係唔同啲
梁博士
其實佢真係好撚樣衰
有公德心既話就唔好出嚟做藝人啦
笑撚死
我諗佢冇諗過花姐會咁樣講岀口
佢當堂西咗一下面
其實剩係一樣嘢都夠死
佢隊crew咁top, 造星就話由你自己編
入團後就唔輪到你架啦
邊會俾你隊crew包哂黎編
之後如果佢唔滿意個編舞嘅唔通又diss鳩人呀
佢咁嘅閪格 可能真係會
+1本身幾欣賞佢才華
冇啦啦中段開始狂打稻草人
你係唔care就咪成個怨婦咁
老老豆豆以前就話,依家香港咁撚大壓力
放工睇個女團都要吸收你啲負能量就真係不了
屌 成日扮到唔care咁
點知自己日提夜提 又寫詞反擊
根本就介意到痴線
上面班傻西仲講到我好嬲咁 明明佢哋個主人更加嬲
反?
啱啱班死臭閪去咗食狗糧?
佢跳舞係勁
但係個格太衰
關觀眾撚事
咪繼續去教班排舞囉 入團只會拖累個團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞