winwin係咪以為自己好撚巴鳩閉?

629 回覆
2328 Like 151 Dislike
有win冇我
其實真係唔明win win做乜無啦啦自己招haters
明明一開始無乜人憎佢 連登仲好多人支持佢
咩呀 上面傻閪唔係話好多人屌咩?而家個個都話之前好多人支持 都唔知邊個盲
連登先係主流
推 條傻西小氣到
上面班臭閪都癲
個班on9真係平行時空
我由第一集開始追 明明初初個個都對佢有讚無彈
好肯定Winwin係ig live 啲態度閪到仆街 仲要搵Nat出氣先開始多人屌
仲要成鳩日sell自己real 原來real在鍾意搵無辜既人出氣
班臭閪連講笑都噏得出
又幾有性格
方方子娟畀人屌足咁耐都冇作成首歌屌人 唔反了
EQ高到
呢條live之前viutv一直幫佢打造緊個人設係好玩得 唔介意批評 唔care haters 樂觀面對任何事
點知睇完佢呢條ig live同唱親rap都係diss haters之後就好肯定佢係十分介意haters既comments
大家都係平行時空
明明連登咁多人開post屌winwin
之後再到winwin撚完觀眾
個觀眾投票最後可以拉到排第七
人反cup佢反cup
佢個反cup係掉反轉
係咩?
之前冇人鬧佢,佢都可以老屈
有幾多post屌winwin 可唔可以share下
我search完都搵唔到有po係個ig live之前屌winwin
Serrini 好靚女好性感喎清
哦,嗰次Soching都俾話豬嘛
(其實soching 俾人鬧樣衰多過佢)
但本身連登讚佢係遠遠多過鬧
而且佢客觀上真係樣衰㗎嘛
佢唔係樣衰 不過有肉
樣衰其實只係事實陳述

但網上講佢樣衰就會被佢當做 Hater
冇睇你第一個reply,前面咩事冇研究
我淨係講緊琴晚好多人屌依單
但個觀眾投票又係同連登反應相反
推 本身幾鍾意佢 直到呢件事
其實屌hater或者屌連登仔
對大部份街外人嚟講根本係加分位

我覺得佢一啲都唔蠢 一定所有嘢計過度過
跳舞又話dancer 唱歌又魔音 solo表演唯有rap
計完25強後出嚟diss hater準備埋決賽主題
然後成班連登仔仲日日幫佢做免費宣傳
咁好多人都無追ig live
齋睇viutv唔會覺得winwin反感
我自己初初都係支持佢仲投咗佢 之後睇完個兩條ig live先對佢反感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞