winwin係咪以為自己好撚巴鳩閉?

629 回覆
2328 Like 151 Dislike
加油 到時俾人當假想敵唔好喊
Winwin fans: 花姐同佢frd先咁講 如果真係串佢會唔會咁樣講

你地幫winwin兜佢串人都係咁講架
因為根本冇人留意佢嘅廣告
你講完先 search 嚟睇吓

有冇人睇完廣告想買件產品?

i.t. 廣告
個個好似你班人咁無聊咩
成日睇住邊個邊個屌你
心諗咁撚夠膽接藍店廣告 真係唔撚驚比人屌
無人講???
所以你咪膚淺囉
客氣說話唔使講?唔驚好似IG live咁俾件臭閪針?
連登一早上左佢IG live 笑柒佢好耐
preround 追著屌到佢而家
去到ada live 終於忍唔住
人地講返事實 打埋出嚟 你都係要玩針對
其實有啲癲
你唔鍾意就算
仲要去人地頭屌
佢本身教跳舞
幫手排埋舞,佢果種舞風壓到場
我見好多參賽者多謝佢,當佢神咁拜
客觀嚟講 佢琴日個表演真係無得輸
哈 隻臭閪咁撚記仇 嗰個誤會咁耐之前記到落grouping 唔慌佢之後唔會咁做?邊個針鳩邊個呀
佢少開live 因為多數comment 都屌個樣
但join 左ada live 即時出事
所以果晚連登都話係"比人鑫左"
但winwin 肯定係無上開連登,更加唔care
仲仆街 咁樣一個屈尾十屌埋落連登度
好似你咁撚care邊個邊個踩親你條尾個人生就唔膚淺啦
繼續支持winwin屌柒你班傻閪
佢隊Crew 喺香港算top 男朋友都係入面
soching 一樣都係成隊crew 上場,一樣男朋友跳埋
Gao 都係,但唔知佢有冇男朋友
佢哋幾個幕後都有料
係唔係素人真係睇得出
如果係客氣
點解唔係個個都有講?
我冇話care喎 笑鳩件臭閪又要扮唔care又要係咁喺performance屌臭啫
盲咗睇唔到下面嗰段文?
唔care你洗撚開個post咩
人少少咪認咗佢囉
係咪激到札札跳啫
你激到扎扎跳就真開個po都叫care
咁ada 又真係連登屌得最出位,爆哂post
應該令佢錯覺覺得都係連登仔屌
facebook 果啲好少屌ada winwin
串方方 36ling比較多
其實佢只係dis 班hater
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞