Ps4 , NS 世界大戰

331 回覆
68 Like 7 Dislike
打鋪都可以世界大戰咁,毒撚真係

玩switch不是毒撚
人地fifa 都要面連
係PS4/差1/pc先要係個mon面前打pro club

屌,洗地俠都唔識,同佢咁認真做咩

冇人話fifa一定要面連
係話可以面連
最初係有人屌呢樣果樣先
手提版可以帶出街玩仲想點
同家用版比實有唔同特點架啦
捉住一兩句打哂飛機
咪同平時你屌開既人一撚樣

講緊洗地俠去個post亂洗地,洗到Switch版FIFA有得面連優勝過家機版咁

細細聲講: 佢都係其中一條講呢D野既傻鳩

你咪扭曲囉
係能夠面連呢個點switch真係優勝過家機
但幾時講過因為呢一點等於switch優勝過家機
打鋪都可以世界大戰咁,毒撚真係

玩switch不是毒撚
人地fifa 都要面連

係話可以面連
最初係有人屌呢樣果樣先
捉住一兩句打哂飛機

講緊洗地俠去個post亂洗地,洗到Switch版FIFA有得面連優勝過家機版咁

你咪扭曲囉

唔出街打FIFA就毒撚丫嘛
我屌你老母 我有switch呀,我同老婆打孖車呀,毒唔毒呀
有NS撚同我講話玩ns等於好多fd 又可以岀街面對面對住女女玩
玩ps4等於死毐撚 冇fd先要係屋企打機

癡撚線

同女女玩埋D ON9 PARTY GAME

如果係呢種GAMER, 唔係討論範圍喎

你唔岩玩就話人on9 game
我見有人真係因為想玩你所講既on9 party game而買機

咪再咁自我心中得唔得

玩switch不是毒撚
人地fifa 都要面連

係話可以面連
最初係有人屌呢樣果樣先
捉住一兩句打哂飛機

你咪扭曲囉

邊個話switch版冇意思先啊

玩switch不是毒撚
人地fifa 都要面連

係話可以面連
最初係有人屌呢樣果樣先
捉住一兩句打哂飛機

你咪扭曲囉

係屋企打毒
出街打唔毒
最弊任豚成日覺得畫面同遊戲性不能共存
任天堂我覺得牧場物語之類勁好玩
同埋我本身識日文,所以勁鐘意玩佢地既逆轉裁判系列
呢D GAME係SONY唔會玩到

PS4 反而會玩一D對戰GAME多。 FIFA ,高達VS之類

jrpg ps4 都好多 牧場物語都唔係老任獨佔
雙修緊

任天堂主機既牧場物語好玩過其他主機既好多

3DS 既三小鎮 同埋連結新天地都好正

玩完男角玩女角去媾仔

仲有rune factory
但結婚之後個另一半同個女可唔可以幫手做牧場工作或者請人做
認真淋完水,摸完牛都太陽落山、仲要做送禮勤 

主角咁有錢但開唔到後宮

牧場如果可以開後宮就正

捉晒成條村既男人返去生仔
係屋企打唔一定毒
但笑鳩人出街打咪毒囉
不過大家都係毒撚
爭乜鳩
得任記獨佔果陣講到幾咁清泉又盛

宜家人地誇平台就講到幾修咁, 真係龍門任你擺

不嬲都講緊任任都係多主機架啦,坐左幾耐?
嘈果班都唔知係咪打手黎, 講到好似PS4 擁有者唔可以持有Switch,
而Switch 用家就唔可以掂部PS4 咁
無撚聊, 唔通佢2018 先出我等足一年咩

會屌索索既所謂任豚好多都雙修架喎
屌索唔係因為屌ps4
係屌索索只能容得下ps4

都唔明有咩好屌

期期都有唔同GAME玩,點會剩係玩死一種主機

其實根本一直以黎就係索狗vs雙修黨
索狗就當雙修黨係任豚咁撚畫面唔夠好
雙修黨就撚索狗當部索系機宗教咁拜

正解
根本真既任豚係小數

只係索索太好撚 令人忍唔住要撚下狗

我部PS4pro就封左幾個月塵啦
無game岩玩就玩第二部機架啦,抱住部ps4打飛機做乜

谷左6年
依數下連登高登幾多POST講MHW笑老任

認真隻game同原本既MH好似差別好大
玩法變左好多,雖然到時應該會買黎玩,但都真係抱住觀望態度先

係話可以面連
最初係有人屌呢樣果樣先
捉住一兩句打哂飛機

你咪扭曲囉

點會冇意思
Ps3都有出Fifa 17啦

玩switch不是毒撚
人地fifa 都要面連

係話可以面連
最初係有人屌呢樣果樣先
捉住一兩句打哂飛機

你咪扭曲囉

我問做咩要買閹割版,咁你覺得有得出街玩好重要你咪買囉
FIFA老玩家最重視既都係操作性,如果變返舊engine既玩法好難接受
今次客製engine唔知個產物會變成點
唔係講緊畫面問題

你話係咪係囉
係屋企打唔一定毒
但笑鳩人出街打咪毒囉
不過大家都係毒撚
爭乜鳩

而家係NS撚笑鳩家機撚喎
嘈果班都唔知係咪打手黎, 講到好似PS4 擁有者唔可以持有Switch,
而Switch 用家就唔可以掂部PS4 咁
無撚聊, 唔通佢2018 先出我等足一年咩

會屌索索既所謂任豚好多都雙修架喎
屌索唔係因為屌ps4
係屌索索只能容得下ps4

都唔明有咩好屌

期期都有唔同GAME玩,點會剩係玩死一種主機

其實根本一直以黎就係索狗vs雙修黨
索狗就當雙修黨係任豚咁撚畫面唔夠好
雙修黨就撚索狗當部索系機宗教咁拜

正解
根本真既任豚係小數

只係索索太好撚 令人忍唔住要撚下狗

我部PS4pro就封左幾個月塵啦
無game岩玩就玩第二部機架啦,抱住部ps4打飛機做乜

谷左6年
依數下連登高登幾多POST講MHW笑老任

認真隻game同原本既MH好似差別好大
玩法變左好多,雖然到時應該會買黎玩,但都真係抱住觀望態度先

呢個真
雖然會買,但我抱住懷疑

你話係咪係囉

自己柒就認啦

係話可以面連
最初係有人屌呢樣果樣先
捉住一兩句打哂飛機

你咪扭曲囉

FIFA老玩家最重視既都係操作性,如果變返舊engine既玩法好難接受
唔係講緊畫面問題

咁當我敏感左啦ok
係屋企打唔一定毒
但笑鳩人出街打咪毒囉
不過大家都係毒撚
爭乜鳩

而家係NS撚笑鳩家機撚

假膠就多,真玩家有幾多笑鳩家機撚
最弊任豚成日覺得畫面同遊戲性不能共存

畫面係重要既一環。但唔係判斷一隻遊戲好唔好玩既全部

我係咁覺得

畫面靚 又好玩既我首選巫師3 gta5

2隻都玩到癲左
咪係,大家都係打機姐
都要嘈呀
識玩一定買哂全部囉

X1?
不了

係話可以面連
最初係有人屌呢樣果樣先
捉住一兩句打哂飛機

你咪扭曲囉

唔係講緊畫面問題

咁當我敏感左啦ok

係屋企打唔一定毒
但笑鳩人出街打咪毒囉
不過大家都係毒撚
爭乜鳩

而家係NS撚笑鳩家機撚喎

你唔話有家機撚笑人出街打機
有次序架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞