Ps4 , NS 世界大戰

331 回覆
68 Like 7 Dislike
其實點解要成日嘈黎嘈去

有game想玩就自然會出個部主機,洗唔洗比較呢樣比個樣

一隻game好唔好玩其實唔係睇你自己融唔融入到咩?

畫面靚就代表隻game 好玩,高尚d?

畫面差就係糞作?

你地班人到底打左幾多年機
咁簡單既道理都仲唔明

其實成班友插黎插去有咩意思
xbox one x:「摻埋我玩啦」

xbox咩黎

xbox one 真係衰撚過PC,4個大平台中最廢

xbox咩黎

M$嘅pc廠機
不過好似用唔到office word個d有d雞肋

xbox one 真係衰撚過PC,4個大平台中最廢

PC都唔同邊有得比較

xbox咩黎

M$嘅pc廠機

慘到冇人理
睇另一個post, 其實都幾多人雙修

5千蚊兩部機,有乜好嘈

xbox咩黎

M$嘅pc廠機

慘到冇人理

ps4 同xbox 完全係同一客源
ps4 都食左大半 睇下今年d鬼佬仲擺唔擺到make america great again 係心口
switch 繼續搵新世界
打左MH唔短時間,
結果因為bloodbrone出PS4,
因為splatoon 2出Switch

唔係為MH
兩部買晒好似囉左佢地條命咁

NS我當半掌機咁玩, 取代返PSV同3DS咁解

認真講句, 以遊戲性黎講, 任記既GAME我覺得比SONY好太多

利伸, 有PS3,4, PSV, 3DS, NDS, NS
打左MH唔短時間,
結果因為bloodbrone出PS4,
因為splatoon 2出Switch

唔係為MH

Mh唔轉營好難吸到新客
佢今次openworld希望開好個頭
兩部買晒好似囉左佢地條命咁

NS我當半掌機咁玩, 取代返PSV同3DS咁解

認真講句, 以遊戲性黎講, 任記既GAME我覺得比SONY好太多

利伸, 有PS3,4, PSV, 3DS, NDS, NS

agger 鍾意任記game 多d
利申 經常有keep 住玩ps4 ns
嘈果班都唔知係咪打手黎, 講到好似PS4 擁有者唔可以持有Switch,
而Switch 用家就唔可以掂部PS4 咁
無撚聊, 唔通佢2018 先出我等足一年咩
雙修

出街同fd 聚會就打mario

係屋企就打fifa

總結,想打邊隻就打邊隻

老任摻呀,Sony唔摻咁解
http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1389656&page=1

大佬風範嘛
任天堂我覺得牧場物語之類勁好玩
同埋我本身識日文,所以勁鐘意玩佢地既逆轉裁判系列
呢D GAME係SONY唔會玩到

PS4 反而會玩一D對戰GAME多。 FIFA ,高達VS之類
係班ns撚 攬住個自命清高 覺得自己先係識貨既光環je

好怕hit左之後自己變俗左咁

佢地好睇唔起ps撚 同廢老一樣心態

所以我係支持各位真獵人一人一部PS4去M記打

xbox咩黎

XBOX 個陣一出就買

買完玩左一星期就無玩過,係屋企封塵到而家

所以我係支持各位真獵人一人一部PS4去M記打

雙修撚

扭曲哂

電視盒/4k player死開啦
嘈果班都唔知係咪打手黎, 講到好似PS4 擁有者唔可以持有Switch,
而Switch 用家就唔可以掂部PS4 咁
無撚聊, 唔通佢2018 先出我等足一年咩

會屌索索既所謂任豚好多都雙修架喎
屌索唔係因為屌ps4
係屌索索只能容得下ps4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞