Ps4 , NS 世界大戰

331 回覆
68 Like 7 Dislike
嘈果班都唔知係咪打手黎, 講到好似PS4 擁有者唔可以持有Switch,
而Switch 用家就唔可以掂部PS4 咁
無撚聊, 唔通佢2018 先出我等足一年咩

會屌索索既所謂任豚好多都雙修架喎
屌索唔係因為屌ps4
係屌索索只能容得下ps4

我諗都係兩類人 畫面撚 覺得任記d 機下下慢人一步 覺得以後出既所有機都起格
第二類 覺得d game 低b 比細路玩
未玩過但又覺得弱智易玩 容不下類型比較興鬆既game係遊戲界
未玩過就話人又炒冷飯 淨係3d mario都分幾種 然後仲有tennis ,rpg 之類
事實係sony 或者m$ 既吉祥物彈唔起做唔到有代表性先無再用
打鋪都可以世界大戰咁,毒撚真係

玩switch不是毒撚
人地fifa 都要面連
係PS4/差1/pc先要係個mon面前打pro club

咁我應該都幾毒

我唔會拎SWITCH出街玩。

最多拎過去FRD屋企。 出街我玩手機GAME多D
打左MH唔短時間,
結果因為bloodbrone出PS4,
因為splatoon 2出Switch

唔係為MH

我都係為左隻bloodborne 出ps4
認真好好玩 勁鍾意黑暗風格
任天堂我覺得牧場物語之類勁好玩
同埋我本身識日文,所以勁鐘意玩佢地既逆轉裁判系列
呢D GAME係SONY唔會玩到

PS4 反而會玩一D對戰GAME多。 FIFA ,高達VS之類

jrpg ps4 都好多 牧場物語都唔係老任獨佔
雙修緊

任天堂主機既牧場物語好玩過其他主機既好多
上面又有憤青
Psp switch

玩switch不是毒撚
人地fifa 都要面連

屌,洗地俠都唔識,同佢咁認真做咩

黎黎去去都係個幾件毒撚係度互屌之嘛
打左MH唔短時間,
結果因為bloodbrone出PS4,
因為splatoon 2出Switch

唔係為MH

我都係為左隻bloodborne 出ps4
認真好好玩 勁鍾意黑暗風格

呢隻仲好過DS3

PS4 反而會玩一D對戰GAME多。 FIFA ,高達VS之類

雙修緊

3DS 既三小鎮 同埋連結新天地都好正

玩完男角玩女角去媾仔
係班ns撚 攬住個自命清高 覺得自己先係識貨既光環je

好怕hit左之後自己變俗左咁

佢地好睇唔起ps撚 同廢老一樣心態

你好似掉轉左

雙修緊

3DS 既三小鎮 同埋連結新天地都好正

玩完男角玩女角去媾仔

仲有rune factory
但結婚之後個另一半同個女可唔可以幫手做牧場工作或者請人做
認真淋完水,摸完牛都太陽落山、仲要做送禮勤 
有NS撚同我講話玩ns等於好多fd 又可以岀街面對面對住女女玩
玩ps4等於死毐撚 冇fd先要係屋企打機

癡撚線

玩switch不是毒撚
人地fifa 都要面連

冇人話fifa一定要面連
係話可以面連
最初係有人屌呢樣果樣先
手提版可以帶出街玩仲想點
同家用版比實有唔同特點架啦
捉住一兩句打哂飛機
咪同平時你屌開既人一撚樣
其實睇返post
次次都係個3-4個引戰
其他人都各有各玩無咩野

玩switch不是毒撚
人地fifa 都要面連

係話可以面連
最初係有人屌呢樣果樣先
捉住一兩句打哂飛機

講緊洗地俠去個post亂洗地,洗到Switch版FIFA有得面連優勝過家機版咁
睇另一個post, 其實都幾多人雙修

5千蚊兩部機,有乜好嘈

機係事小,game 條數有排計
嘈果班都唔知係咪打手黎, 講到好似PS4 擁有者唔可以持有Switch,

屌索唔係因為屌ps4

都唔明有咩好屌

期期都有唔同GAME玩,點會剩係玩死一種主機

其實根本一直以黎就係索狗vs雙修黨
索狗就當雙修黨係任豚咁撚畫面唔夠好
雙修黨就撚索狗當部索系機宗教咁拜

正解
根本真既任豚係小數

只係索索太好撚 令人忍唔住要撚下狗

我部PS4pro就封左幾個月塵啦
無game岩玩就玩第二部機架啦,抱住部ps4打飛機做乜
有NS撚同我講話玩ns等於好多fd 又可以岀街面對面對住女女玩
玩ps4等於死毐撚 冇fd先要係屋企打機

癡撚線

同女女玩埋D ON9 PARTY GAME

如果係呢種GAMER, 唔係討論範圍喎

玩switch不是毒撚
人地fifa 都要面連

係話可以面連
最初係有人屌呢樣果樣先
捉住一兩句打哂飛機

講緊洗地俠去個post亂洗地,洗到Switch版FIFA有得面連優勝過家機版咁

同時家機版有故事MODE有靚畫面又優勝過Switch版

玩switch不是毒撚
人地fifa 都要面連

係話可以面連
最初係有人屌呢樣果樣先
捉住一兩句打哂飛機

果個post我都有份出聲

玩switch不是毒撚
人地fifa 都要面連

係話可以面連
最初係有人屌呢樣果樣先
捉住一兩句打哂飛機

細細聲講: 佢都係其中一條講呢D野既傻鳩
得任記獨佔果陣講到幾咁清泉又盛

宜家人地誇平台就講到幾修咁, 真係龍門任你擺

屌索唔係因為屌ps4

都唔明有咩好屌

期期都有唔同GAME玩,點會剩係玩死一種主機

其實根本一直以黎就係索狗vs雙修黨
索狗就當雙修黨係任豚咁撚畫面唔夠好
雙修黨就撚索狗當部索系機宗教咁拜

正解
根本真既任豚係小數

只係索索太好撚 令人忍唔住要撚下狗

我部PS4pro就封左幾個月塵啦
無game岩玩就玩第二部機架啦,抱住部ps4打飛機做乜

谷左6年
依數下連登高登幾多POST講MHW笑老任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞