Ps4 , NS 世界大戰

331 回覆
68 Like 7 Dislike
嗰班友真係好似亞洲電視咁樣,以為賽馬六合彩一定係俾佢播咁樣囉

咁真係大那獲啦
其實好應該2部機都有自己獨佔
各有市場去做好自己既定位
Serve好目標玩家
咁就得架啦
任何一方如果獨大都唔係好事

各平台都有 機迷福音
睇吓呢啲索飯編輯啲怨念幾咁深

睇吓呢啲索飯編輯啲怨念幾咁深

呢鑊終於有得出喇
今日先買PS4,但星期日先Set機,暫時買左2隻Game: Need For Speed + Batman:Arkham Knight, 玩住黎等GVG
想問NFS話要Online係咪即係我要買埋PS+?仲諗住遲下先買

你可以買1隻game+12月月費bundle,但係今期隻彈丸多數唔啱玩
等下期先買12月or直接買12+2都得
得學生哥先會嘈
返得工既,好玩既全部買晒都得啦
嘈乜尻
得學生哥先會嘈
嘈乜尻

咪係, 窮撚學生就做功課la
得學生哥先會嘈
嘈乜尻

咪係, 窮撚學生就做功課la

學生咪掛住打機啦
嗰班友真係好似亞洲電視咁樣,以為賽馬六合彩一定係俾佢播咁樣囉

咁真係大那獲啦
其實好應該2部機都有自己獨佔
各有市場去做好自己既定位
Serve好目標玩家
咁就得架啦
任何一方如果獨大都唔係好事

其實近年算幾好 基本上輪住去搶市佔
老任ns 既出現絕對係比選擇機迷 同埋改變返遊戲開發既感覺
而ps3同4 對於網絡遊玩既體驗係加強左好多
xbox 既出現就正正迫sony 去進步
sony 又迫返xbox 提高硬件去同佢爭 變相又令ps4 局升規格 唔係既話以sony 日本人d 死人性格根本唔會加強機能 只會不停出slim版咁
其實三方都不停影響緊
真係鐘意打機既人根本好易就會買齊晒d 機
不過...有班fanboy 響度嘈下都會令d game 進步既
得學生哥先會嘈
嘈乜尻

真係會得d Sony迷同埋任畜係度嘈
爭什麼 兩部買晒咪得囉
睇另一個post, 其實都幾多人雙修

5千蚊兩部機,有乜好嘈

PS4一早大把人有,NS又唔係貴,根本好易買晒兩部,嘈個d人多數係窮撚黎
得學生哥先會嘈
嘈乜尻

爭什麼 兩部買晒咪得囉

點解Sony就迷 任就畜?
買老任野唔係問題, 問題係出機後兩三年就無game出, 好似wii u 咁, 引哂人買之後就無game好玩! 之後老任又話出ns, 又引人落搭!

部ns 定價又唔係平, 畫質又無乜大改善, 咁不如買部ps4 mini 好過啦, 大把大作加持!
得學生哥先會嘈
嘈乜尻

爭什麼 兩部買晒咪得囉

見過好多又要屌任又要買3ds /ns
懶係有品味有立場咁 仲柒過未買就踩個d
sony no.1
買老任野唔係問題, 問題係出機後兩三年就無game出, 好似wii u 咁, 引哂人買之後就無game好玩! 之後老任又話出ns, 又引人落搭!

部ns 定價又唔係平, 畫質又無乜大改善, 咁不如買部ps4 mini 好過啦, 大把大作加持!

你唔講3DS?呢家仲有大把GAME出又點計呀...
你又唔撚講PSV?SONY好撚好?PSV仲有冇GAME出呀
你揾部帶得出街嘅又靚得過NS比我睇下?

利申:有PS4 pro NS
我DLLM D撚樣只係識屌9WIIU冇GAME
PSV我一出就買...玩過唔夠10隻GAME..封塵咗3年...呢條數又點計
WIIU起碼有老任GAME同魔女玩得我好開心
ps4 mini
我DLLM D撚樣只係識屌9WIIU冇GAME
PSV我一出就買...玩過唔夠10隻GAME..封塵咗3年...呢條數又點計
WIIU起碼有老任GAME同魔女玩得我好開心

咁結果咪PSV同WIIU都俾人屌囉 你想點計
又唔係洗你成個月糧 嘈乜春
打少幾個怨婦post 拎d 時間做份m 記都買到啦

根本打機(非抽強game ) 而家就係最窮撚killtime娛樂
得學生哥先會嘈
嘈乜尻

爭什麼 兩部買晒咪得囉

sony no.1

贊同啦 買左就算見到有咩缺點都唔應該鬧 應該包容
利申定先 正式推出前一日已經買左switch
有New 3ds LL 3DSLL 3g 4 4g x xx 買晒
得學生哥先會嘈
嘈乜尻

爭什麼 兩部買晒咪得囉

sony no.1

有New 3ds LL 3DSLL 3g 4 4g x xx 買晒

即係咁, 3ds上既mh黎黎去去既缺點都係畫面問題
3g, 4, 4g, x, xx咁多代鬧黎鬧去都係畫面問題
呢個問題講一次就算啦洗唔洗代代出mh都講
次次見親有新MH都唔係討論隻game而一定有班索狗黎搞事係度鬧畫面
正常人見到真係會覺得好煩囉 影響哂個正常討論
得學生哥先會嘈
嘈乜尻

爭什麼 兩部買晒咪得囉

sony no.1

次次見親有新MH都唔係討論隻game而一定有班索狗黎搞事係度鬧畫面

咁鬼叫佢唔肯改咩。。
得學生哥先會嘈
嘈乜尻

爭什麼 兩部買晒咪得囉

sony no.1

咁鬼叫佢唔肯改咩。。

我剩係想問點解任係畜而sony係迷?

唔可以任迷+sony畜 or 任迷sony迷 or 任畜sony畜 咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞