XBOX X嬴既機率係0呀

138 回覆
336 Like 40 Dislike
No man sky 都可以怪sony
你睇過條友係e3講既野未?
(btw雖然team友一開始個態度唔得,但之後都叫幾努力去update隻game)

中文化間廠唔肯做,sony去做就係買斷
咁M$買斷fifa Legends, division dlc, Tomb raider& Dead rising timed exclusive又係咩

(p.s.3機都有)
m$ 當年為win 10 賣左one 豬仔
佢放番心機落去會得 前提係佢會咁做先得嫁

咁既機能都叫冇心機? 咁pro真係垃圾, 單係pro個散熱已經係冇誠意既垃圾

明顯地xbox one x係想打埋類似pc gaming machine呢d oem機市場
依家好多牌子都專出細細部極高效能gaming機仔, 不過極貴
ms xbox one x量產賣500蚊好易打殘過千蚊既gaming機仔
gaming notebook市場近年又係越黎越風生水起, 千幾蚊一部gaming nb大把人買

你捉住pro機能黎講我覺得無用,新啲一定出色啲架啦

關咩事, cpu係舊野, sony唔肯花錢用粒高頻cpu姐, 同埋散熱要相應配合, sony唔肯洗錢咪慢過xbox粒cpu

另外gpu, 同一個架構黎, 只係對家用完整版, sony用cut down版, 呢粒gpu desktop一早出左, 關咩新技術事

仲有, 部player呢???????????????

我就係講緊,機能只係主機既成敗既一部分
新推出機種一定好過舊機種亦都係好合理

如果sony下年又出部ps4 pro s咁又會再大勝咩
我唔多認同

反而有興趣佢會有咩新ip,獨佔,或者policy去吸引返玩家去佢平台

如果佢整多兩個gow級數既獨佔,到時出黎好玩既我諗機能同ps4 pro打和都大把人買佢啦

咁既機能都叫冇心機? 咁pro真係垃圾, 單係pro個散熱已經係冇誠意既垃圾

明顯地xbox one x係想打埋類似pc gaming machine呢d oem機市場
依家好多牌子都專出細細部極高效能gaming機仔, 不過極貴
ms xbox one x量產賣500蚊好易打殘過千蚊既gaming機仔
gaming notebook市場近年又係越黎越風生水起, 千幾蚊一部gaming nb大把人買

你捉住pro機能黎講我覺得無用,新啲一定出色啲架啦

關咩事, cpu係舊野, sony唔肯花錢用粒高頻cpu姐, 同埋散熱要相應配合, sony唔肯洗錢咪慢過xbox粒cpu

另外gpu, 同一個架構黎, 只係對家用完整版, sony用cut down版, 呢粒gpu desktop一早出左, 關咩新技術事

仲有, 部player呢???????????????

我就係講緊,機能只係主機既成敗既一部分
新推出機種一定好過舊機種亦都係好合理

如果sony下年又出部ps4 pro s咁又會再大勝咩
我唔多認同

反而有興趣佢會有咩新ip,獨佔,或者policy去吸引返玩家去佢平台

如果佢整多兩個gow級數既獨佔,到時出黎好玩既我諗機能同ps4 pro打和都大把人買佢啦

而家明顯MS係推service,所以One X包左一個月game pass(呢樣對玩開XB1既用處不大,不過對新機主我覺得幾好,入手後舊D既game想玩的話唔洗係咁買)

老老豆豆 Xbox one x行到win10 插到雜牌keyboard mouse 做到普通文書野的話我又真係唔介意買部
但佢得唔得先
佢地愈鬥 我地機迷道會愈得益 xbox同任記要頂住唔好執就ok

中肯

Xbox有手m$咁撚大個水喉係背後
只要唔係大蝕
點都唔會汁
X1X有行貨都會買黎換左部one,淨係個4k bluray都抵返啦

但好多game廠已經睇死左xbox
冇game玩,性能再好有撚用咩
冇game玩,性能再好有撚用咩

你老味就無game玩唔啱玩就唔啱玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞