XBOX X嬴既機率係0呀

138 回覆
336 Like 40 Dislike
會買Xbox X 貪佢個手制
有無Ching糾結緊買唔買 S?森林做特價1500左右,比起X平成2500

睇唔到有賣1500 有冇link
當年試過360 三紅之後 就black list 左 Xbox 了。點勁點正都唔買

お茶

打手MODE準備....
睇完正負皮都唔駛講落去啦

錯晒...

不嬲X登多打手.... 你夠膽講X登無打手?派幾萬個正負皮都得啦。

以前PS3 XBOX360年代... 罪大成日有派啲打手係隔離登到攪事...

m$有無俾充足宣傳費(打手費)給xbox hk?肯定無。

罪大有無俾充足宣傳費給 ps hk,一定有,仲好落力添。

個情形就係好似香港政治形勢咁,成班藍絲帶(為利益的人)只會盲反,跟住又掌手雷,被利用的廢老老人家...人哋講乜佢就做乜。

(打手死全家)
Xbox呢gen無得打
提早準備下gen好過
呢d半gen版都係引無機黨同已有自己主機既人升級
轉會阻力太大。因為已經有一堆game
而吸引無機黨用平價機好過

睇連登果班友既態度,諗諗下佢地「留守」係PS4係好事
睇完正負皮都唔駛講落去啦

錯晒...

不嬲X登多打手.... 你夠膽講X登無打手?派幾萬個正負皮都得啦。

以前PS3 XBOX360年代... 罪大成日有派啲打手係隔離登到攪事...

m$有無俾充足宣傳費(打手費)給xbox hk?肯定無。

罪大有無俾充足宣傳費給 ps hk,一定有,仲好落力添。

個情形就係好似香港政治形勢咁,成班藍絲帶(為利益的人)只會盲反,跟住又掌手雷,被利用的廢老老人家...人哋講乜佢就做乜。

(打手死全家)

SEGA,老任,M$都比班GK搞鳩過
SEGA仲比班GK搞到出唔到主機要變三廠
呢幾年班GK+索系死忠重施故技係咁唱衰另外2間
仲成日話老任摺埋做3廠好過
今日xbox咁既境地
要怪 怪自己當年太臭串
當玩家係狗
今日xbox咁既境地
要怪 怪自己當年太臭串
當玩家係狗

當日逼人上網封二手又真係做得衰既
Stop being a bunch of fucking kids, fighting on a school playground and grow up.

係得D拎遊戲當武器使既人先覺得XPA係"咁既野"

睇睇外圍d 意見 睇埋主機銷量先 仲要撐
經過埋今年e3 更加清楚 無"自機"獨佔game既主機就係會輸

XB1加左XPA後銷量升左,外圍意見係樂見XPA.
今年E3?Sony個E3有唔少人話仲衰過M$ wo(雖然我覺得同M$都係咁上下),所以撐乜?

你做咩姐

費事係話我9up,外圍的確係咁睇
https://twitter.com/geoffkeighley/status/874666371103072256

PS4 主場今年放係 TGS
今日xbox咁既境地
要怪 怪自己當年太臭串
當玩家係狗

又玩無限放大,ceo都轉鳩咗人十世,舊事重提實無謂。
今日xbox咁既境地
要怪 怪自己當年太臭串
當玩家係狗

呢啲關公災難影響可以好遠架啦,睇下嗰陣xbox最後跪低咪一樣RIP

今世代xbox算把啦,對手玩緊VR,,而家仲有部大賣嘅switch

準備定下世代好過啦
今日xbox咁既境地
要怪 怪自己當年太臭串
當玩家係狗

呢啲關公災難影響可以好遠架啦,睇下嗰陣xbox最後跪低咪一樣RIP

今世代xbox算把啦,對手玩緊VR,,而家仲有部大賣嘅switch

準備定下世代好過啦

然而VRGAME仲係唔多
要玩VR既PC選擇都多過佢
PS4 PRO機能本來就輸比XB1X
但大家路線相近又遲過人賣已經輸左
今日xbox咁既境地
要怪 怪自己當年太臭串
當玩家係狗

準備定下世代好過啦

然而VRGAME仲係唔多
要玩VR既PC選擇都多過佢
PS4 PRO機能本來就輸比XB1X
但大家路線相近又遲過人賣已經輸左

其實對住ps4pro 既係xb1 s
上年8 月出 1年未過就公佈xb1x
咁玩法好難留住d 客
ps4pro上年11 月先出 所以係已經食左一次頭啖湯
然後下年sony 話出新機都唔奇
佢地愈鬥 我地機迷道會愈得益 xbox同任記要頂住唔好執就ok
笑死我咩外圍意見
我係玩家緊係支持xpa啦
因為唔洗買你部機都可以係pc到玩
佢最終只會變成steam咁既遊戲平台
但規模最多好似origin咁上下淨係玩halo gow forza

講返正題
先唔講佢一岀果陣啲on9限制
唔畀offline 玩二手果啲
佢一開埋就已經貴過ps4 usd$100
重要廢過佢 火牛又外置
根本1s果個先應該係今代既機
1x先係pro版 xbox
屌佢人地岀pro 佢岀slim重話畀人聽整緊4k加強版 都唔知咩marketing黎
到依家話岀4k 60fps既1x
屌你又貴過ps4 pro usd$100

所謂exclusive pc都玩到
追開畫質既一早玩pc啦
平玩/睇4k碟既咪買1s
諗唔明1x可以點大賣
真係唔明鬼佬諗乜 xbox有乜好
你話手制 pc都用得 server 又係同xbox一樣
笑死我咩外圍意見
我係玩家緊係支持xpa啦
因為唔洗買你部機都可以係pc到玩
佢最終只會變成steam咁既遊戲平台
但規模最多好似origin咁上下淨係玩halo gow forza

講返正題
先唔講佢一岀果陣啲on9限制
唔畀offline 玩二手果啲
佢一開埋就已經貴過ps4 usd$100
重要廢過佢 火牛又外置
根本1s果個先應該係今代既機
1x先係pro版 xbox
屌佢人地岀pro 佢岀slim重話畀人聽整緊4k加強版 都唔知咩marketing黎
到依家話岀4k 60fps既1x
屌你又貴過ps4 pro usd$100

所謂exclusive pc都玩到
追開畫質既一早玩pc啦
平玩/睇4k碟既咪買1s
諗唔明1x可以點大賣
真係唔明鬼佬諗乜 xbox有乜好
你話手制 pc都用得 server 又係同xbox一樣

貴100美金其實無咩問題,淨係個uhd bluray player都唔止呢個數

貴100美金其實無咩問題,淨係個uhd bluray player都唔止呢個數

你咁諗都岩
不過畀我揀會揀1s當player算 平一半
今日xbox咁既境地
要怪 怪自己當年太臭串
當玩家係狗

準備定下世代好過啦

sony pro未出之前話pro一定勁過ps4, 點知pro出左幾個月唔少驚都差過ps4, 後期先出boost mode, 呢d一定係sony俾自己買家既歷練, 一齊成長

今日xbox咁既境地
要怪 怪自己當年太臭串
當玩家係狗

準備定下世代好過啦

sony pro未出之前話pro一定勁過ps4, 點知pro出左幾個月唔少驚都差過ps4, 後期先出boost mode, 呢d一定係sony俾自己買家既歷練, 一齊成長

索尼罪大惡極

認真mode,
Sony真係最煩果間 成日搞尻pc玩家同d game
No man sky做例
人地本來indie好好地 但就要玩hard sell
結果rush到成條team趕唔到功課仲要賣3a價
然後所有罪推晒比hello game自己記拍拍羅友走人

仲有為左自己行銷 成日夾硬推遲pc既推出日期

中文化仲要搶黎做唔肯放比其他平台

同埋好多好game都買斷左代理權係手上面逼人買機

上面幾樣唔係ps4先發生 ps3已經係咁
所以我杯左佢好多年 可惜班友成日覺得日貨=神
m$ 當年為win 10 賣左one 豬仔
佢放番心機落去會得 前提係佢會咁做先得嫁
m$ 當年為win 10 賣左one 豬仔
佢放番心機落去會得 前提係佢會咁做先得嫁

咁既機能都叫冇心機? 咁pro真係垃圾, 單係pro個散熱已經係冇誠意既垃圾

明顯地xbox one x係想打埋類似pc gaming machine呢d oem機市場
依家好多牌子都專出細細部極高效能gaming機仔, 不過極貴
ms xbox one x量產賣500蚊好易打殘過千蚊既gaming機仔
gaming notebook市場近年又係越黎越風生水起, 千幾蚊一部gaming nb大把人買

你捉住pro機能黎講我覺得無用,新啲一定出色啲架啦
佢地愈鬥 我地機迷道會愈得益 xbox同任記要頂住唔好執就ok

中肯
今日xbox咁既境地
要怪 怪自己當年太臭串
當玩家係狗

準備定下世代好過啦

索尼罪大惡極

認真mode,
Sony真係最煩果間 成日搞尻pc玩家同d game
No man sky做例
人地本來indie好好地 但就要玩hard sell
結果rush到成條team趕唔到功課仲要賣3a價
然後所有罪推晒比hello game自己記拍拍羅友走人

仲有為左自己行銷 成日夾硬推遲pc既推出日期

中文化仲要搶黎做唔肯放比其他平台

同埋好多好game都買斷左代理權係手上面逼人買機

上面幾樣唔係ps4先發生 ps3已經係咁
所以我杯左佢好多年 可惜班友成日覺得日貨=神

日系獨佔game好多都係毒撚game
通常ps3 psv ps4一齊出
但又當ps4獨佔

見過有d人當多平台既bio7係ps4獨佔
Sony宣傳太勁

利申ps4剩係玩日系毒撚game多
Xb最近都冇開過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞