XBOX X嬴既機率係0呀

138 回覆
336 Like 40 Dislike
認同請讚好
正皮 :XBOX玩撚完
負皮 : PS4收皮啦.
鬼唔知阿媽係女人
根本無獨佔大game玩(PC有姐係唔係獨佔啦)
搞到要back到元祖xbox游戲 痴撚線
又係冷飯王 機能識飛都無用啦 玩返元祖xbox堆game 4K版咩屌
我會買
你話M$ E3後發post我明,因為真係麻麻
Sony咁既E3後先發? 免費義工定收左order?
都係會買one x
年年e3 都係s$ 完勝m記
可以行到windows就買
最緊要你開心
年年e3 都係s$ 完勝m記
如果純比機能
除非畫面有本質既分別
例如人地一棵樹你有十棵
否則點叫得郁已經有今代遊戲機(PS4) 既人過檔..
如果純比機能
除非畫面有本質既分別
例如人地一棵樹你有十棵

過咩檔,你買多部機要sell另一部機既咩
如果純比機能
除非畫面有本質既分別
例如人地一棵樹你有十棵

人地咪講緊純比機能....

何況過檔都唔算講錯,玩家時間就得咁多
就算雙修,有銷量無人玩m$都係會蝕

因為賣機本身就賺唔到咩錢
如果純比機能
除非畫面有本質既分別
例如人地一棵樹你有十棵

其實你係咪唔知13年PS4開始既主機都係買一部賺一部,三家都係
XB1X 499擺明都係賺錢價,你睇財報Xbox部門一直有賺
仲有一日用少d時間係console war踩其他進機度都多左時間打機啦
NS PS XB 全部有買
如果純比機能
除非畫面有本質既分別
例如人地一棵樹你有十棵

其實你係咪唔知13年PS4開始既主機都係買一部賺一部,三家都係
XB1X 499擺明都係賺錢價,你睇財報Xbox部門一直有賺
仲有一日用少d時間係console war踩其他進機度都多左時間打機啦

睇返機價賺錢果度你係講得岩

不過我都係果句,過檔某程度上唔算講錯
尤其反映係一啲multi platform,好似fifa咁
xbox果邊都轉晒黎ps4咁濟

至於你所講既console war,其實一直無停過
xbox同ps同質性咁高,想雙贏真係好難

xbox新果部機能係幾吸引,個手制一直都高汁

不過如果又好似之前岩岩出果陣咁企係廠方度,做玩家對立面既話,自求多福
會買Xbox X 貪佢個手制
有無Ching糾結緊買唔買 S?森林做特價1500左右,比起X平成2500
如果純比機能
除非畫面有本質既分別
例如人地一棵樹你有十棵

睇返機價賺錢果度你係講得岩

不過我都係果句,過檔某程度上唔算講錯
尤其反映係一啲multi platform,好似fifa咁
xbox果邊都轉晒黎ps4咁濟

至於你所講既console war,其實一直無停過
xbox同ps同質性咁高,想雙贏真係好難

fifa 果度唔同意

外國仲係大部分人玩xbox 既fifa 係亞洲區先多人玩ps 版

xbox新果部機能係幾吸引,個手制一直都高汁

不過如果又好似之前岩岩出果陣咁企係廠方度,做玩家對立面既話,自求多福

咁佢有冇企你而家去睇咪得
講真對於冇錢砌勁機不停追新硬件既玩家其實XBX算係非常唔錯既選擇啦
當然你有錢砌到超勁PC既就唔撚洗理依部機了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞