XBOX X嬴既機率係0呀

138 回覆
336 Like 40 Dislike
成$4000蚊又無game
唔係儲機搵鬼玩 買張靚卡玩mhw好過
亞洲黎講肯定係
睇出面就知 不斷sony vs nintendo 完全冇人理xbox

得sony 死忠提
xb玩家都唔理
亞洲黎講肯定係
睇出面就知 不斷sony vs nintendo 完全冇人理xbox

xbox 係全球輸緊係事實
歐洲係偏向ps4 多
美國佬自己都只係55波
之前買zbox係因為gears of war
之前買xbox係因為gears of war
亞洲黎講肯定係

得sony 死忠提
xb玩家都唔理

你上面又黎一個
下年頭香港MS真係要封返利是俾佢地先岩,咁落力幫手
亞洲黎講肯定係

得sony 死忠提
xb玩家都唔理

你上面又黎一個

咁小事都不願面對
亞洲黎講肯定係

上代Xbox 360亞洲多唔多人
亞洲黎講肯定係

上代Xbox 360亞洲多唔多人
亞洲黎講肯定係

得sony 死忠提
xb玩家都唔理

你上面又黎一個

咁小事都不願面對

有咩不願面對
XB1亞洲銷量好低係事實,我係另一post都有提
但你呢類人成日提都係事實,switch香港做大左就懶係就想和好,Xbox香港少人玩就係唔係都借d意踩,雙重標準到
ps4 pro就有人吹到行60fps
Xbox one x就成班人踩無獨佔game
睇返世界大戰個post先知最後個reply就已經有人回左差唔多既野
https://lihkg.com/thread/282013/page/12
不過有樣野我了解到既就係絕對唔好再同呢類人好聲好氣,因為冇用
睇返世界大戰個post先知最後個reply就已經有人回左差唔多既野
https://lihkg.com/thread/282013/page/12
不過有樣野我了解到既就係絕對唔好再同呢類人好聲好氣,因為冇用

個個成日話xbox冇exclusive
今年show左成22隻
d人真係為反而反
官方都講唔出自己 Xbox One X 有乜賣點
只係見市場玩家買得起,所以先推部新機

今年show左成22隻
d人真係為反而反

佢地狗咬狗咁好睇,唔食下花生邊對得住自己

今年show左成22隻
d人真係為反而反

不嬲講緊日系 game 呀

係唔係日系都無啦
究竟知唔知exclusive 定義係乜
pc 都玩到叫咩獨佔 係m$自己策略要推win10 要xbox 無獨佔就唔怕人講 講到d人特登踩低佢咁

今年show左成22隻
d人真係為反而反

係唔係日系都無啦
pc 都玩到叫咩獨佔 係m$自己策略要推win10 要xbox 無獨佔就唔怕人講 講到d人特登踩低佢咁

都係同一間公司賺錢 唔明有咩問題

咁唔洗買xbox 都得 有pc 就夠 佢推部機出黎無用 唔明咁講有咩問題
而家pc 機能普遍都高過家用機 佢就係唔明白家用機獨佔既重要性
部部機都話出pc 版無問題 反正都有錢賺既話 成個家用市場變乜?
每一代console war都係決定係遊戲上面

其實主機本來出比你就係要打機用
況且唔係人人都識砌機,獨佔呢樣野係佢地商業上要黎互砍用
以前從來都係講緊呢部有呢隻岩玩咪買,就係咁簡單

agger
用console係因為想打機果陣禁個掣就玩到
唔洗搞其他野
同埋唔會好似PC咁成日crash
一部console可以頂幾年
pc要好快換hardware

咪就係咁 當個個都講緊pc master race 既時候 m$都仲要搞d 咁既野出黎
sony都話ps4 pro對手係pc 先至會出
市場就係要有競爭先有進步 而唔係同化

係唔係日系都無啦

都係同一間公司賺錢 唔明有咩問題

咁唔洗買xbox 都得 有pc 就夠 佢推部機出黎無用 唔明咁講有咩問題
而家pc 機能普遍都高過家用機 佢就係唔明白家用機獨佔既重要性
部部機都話出pc 版無問題 反正都有錢賺既話 成個家用市場變乜?
每一代console war都係決定係遊戲上面

其實主機本來出比你就係要打機用
況且唔係人人都識砌機,獨佔呢樣野係佢地商業上要黎互砍用
以前從來都係講緊呢部有呢隻岩玩咪買,就係咁簡單

agger
用console係因為想打機果陣禁個掣就玩到
唔洗搞其他野
同埋唔會好似PC咁成日crash
一部console可以頂幾年
pc要好快換hardware

咪就係咁 當個個都講緊pc master race 既時候 m$都仲要搞d 咁既野出黎
sony都話ps4 pro對手係pc 先至會出
市場就係要有競爭先有進步 而唔係同化

曬氣 我打機係為game唔係為機
佢ps4係要同pc鬥係佢既事
Win10/xbox跨台對我黎講係喜訊
對d console fighter黎講咪武器囉
再講ps4 vs pc咪又係m$ vs sony, 分別係邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞