Converse 討論(2)

1001 回覆
24 Like 6 Dislike
呢對真係

邊度買

呢度之前係屯門允記見過

到到都有啦
朗豪坊個間見過
cwb 個間都有
仲有無機出番 royal blue 同綠色高筒
啱啱去買左對CT 70 HI Black,翻到屋企先發覺兩條鞋帶長短不一,
啱啱去買左對CT 70 HI Black,翻到屋企先發覺兩條鞋帶長短不一,

好多時都係咁

好多時都係咁

怪自己買鞋經驗少啱啱已經去翻專門店換鞋帶,之前望到對鞋綁個結一隻鞋大一隻鞋細,睇見都燥

好多時都係咁

怪自己買鞋經驗少啱啱已經去翻專門店換鞋帶,之前望到對鞋綁個結一隻鞋大一隻鞋細,睇見都燥

竟然會有呢啲情況
點睇clot個對one star 殘體字

Rubbish

本身就覺得one star唔好睇

我覺得還好

我覺得還好

one star係幾好睇
clot對野個色又唔係唔好睇 係衰殘體
我想問下converse d鞋size係咪好少大size,前日去沙田諗住買對平底鞋最大得43 頹左
想問各位邊間size比較多 thanks

我覺得還好

最鐘意1970同addict
我想問下converse d鞋size係咪好少大size,前日去沙田諗住買對平底鞋最大得43 頹左

應該有44呀

應該有44呀

我要45up既size
仲有無可能搵到one star紅色 us5.5
想問下One star黑白驚皮邊度有得賣

我覺得還好

one star係幾好睇
clot對野個色又唔係唔好睇 係衰殘體

仲爭扎緊買唔買
唔計殘體的話,對鞋幾鍾意
clot嗰對邊度買到
clot嗰對邊度買到

Juice
clot嗰對邊度買到

Juice

訂價幾多?
clot嗰對邊度買到

Juice

訂價幾多?

好似冇講
clot嗰對邊度買到

Juice

訂價幾多?

應該一陣知
上海今日賣
clot嗰對邊度買到

Juice

訂價幾多?

應該一陣知
上海今日賣

咪又係要排
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞