Converse 討論(2)

1001 回覆
24 Like 6 Dislike
個post 放唔放得野
買大左想放左佢再買過對
著左一次 size37.5

放幾錢

想知呢對如何入手

想知呢對如何入手

有無巴打有上一代既golf le fleur聯乘
想收2對黃色,一對9.5一對6.5
入左對粉藍高筒後又好想入埋對cream色

Cream色高筒

黃色

黃色我都有
入左對粉藍高筒後又好想入埋對cream色

Cream色高筒

黃色

黃色我都有

黃色高低都有
買細左對黑色高筒1970...44.5 有冇人接收

幾錢

幾錢

Tg傾
https://t.me/www2046
個post 放唔放得野
買大左想放左佢再買過對
著左一次 size37.5

放幾錢

買返黎original price 339 有八折姐係27x
而家170放 唔岩可以再傾

頭先見apm catalog都有

呢對係咪香港好難搵 比佢迷上咗

應該mij 要去日本先買到

日本限定版
買完番黎鬆鬆地
無著過出街
us.8.5
著開1970 us8.5或9既人都會啱著
有興趣既tg:angelfonga

之前係日本ABC MARK見過

日本周街都有
但係拎上手好鬼重
前幾日買咗對粉紅色1970麂皮
女朋友話好似冇錢買鞋咁
請問有人知 1970 同1970 ox 有咩分別 ?

日本周街都有
但係拎上手好鬼重

但香港有冇機會買到
搵好多
9月底 新出個對 converse French Work wear 皇家藍色, 真係想炒價買都無途徑
完全見唔到有人放

有冇巴打知希慎仲有冇呢對?有嘅聽日出去睇下
9月底 新出個對 converse French Work wear 皇家藍色, 真係想炒價買都無途徑
完全見唔到有人放

旺角波鞋街同朗豪坊都見到有 高版。
完全見唔到有人放

旺角波鞋街同朗豪坊都見到有 高版。

唔該哂巴打 聽日買返對
請問有人知 1970 同1970 ox 有咩分別 ?

Ox =低筒

想搵依對既US12
搵過Zalora同asos都冇碼
係香港地鋪都好小有咁大個碼

有冇巴打知道邊到上網有依對既US12
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞