Converse 討論(2)

1001 回覆
24 Like 6 Dislike
岩岩係日本買左對 100周年. 請問以家多唔多見過
普通黑色 高筒 但係後面塊牌係 一英文一日本
大家有冇見過?

有對low top 100周年,巴打知唔知high top low top size 係咪一樣?
想問下邊到仲有黃色70s低筒賣?

頭先響波鞋街見到
大家有冇見過?

有對low top 100周年,巴打知唔知high top low top size 係咪一樣?

我試過兩對一樣size high top窄小小
大家有冇見過?

17秋冬系列其中一款黎

Thanks
想問下邊到仲有黃色70s低筒賣?

頭先響波鞋街見到

唔該師兄
聽日收工去睇睇
好想買
有冇巴打知東京邊到多addict款賣
下星期去
想搵70麂皮橙色,旺角兩間都無6.5 / 7號
托個fd係韓國買1970高筒黃 番到黎發覺同我對黑唔係好同樣 鞋帶唔同色 logo又好似有色差 唔知係咪中左伏
托個fd係韓國買1970高筒黃 番到黎發覺同我對黑唔係好同樣 鞋帶唔同色 logo又好似有色差 唔知係咪中左伏

晨早賣哂啦
我聽日睇下我鋪頭有無補過貨先

頭先經過apm catalog見到有 不過唔知有冇6.5/7
有無師兄見到 1970 khaki?

頭先經過apm catalog見到有 不過唔知有冇6.5/7

我上2星期係朗豪買6.5 反而黃色冇晒

新鞋落地 1970 hi
converse增到高?
利申:178cm矮人

矮條撚呀?

襯闊褲靚啲

襯闊褲靚啲

Ok
下次試下

黃色好靚
高定低?
上官網睇佢專門店地址
CONVERSE STORE
G/F, 67 FA YUEN STREET MONGKOK, HONG KONG

但點解買完野張收據係允記
有冇人知邊度有jack purcell皮版?唔係荔枝皮果隻
東京邊到多addict 款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞