Converse 討論(2)

1001 回覆
24 Like 6 Dislike
之前買左addict x cdg果對黑色勁正 不過原來addict唔係mij

J 下個vibrant 低啦 不過addict 鞋頭好撚窄
除咗去日本 有咩方法入到addict

同求 東京邊到有addict買

水貨鋪
想問咁多位巴打 平時襯開咩襪?
泥黃低筒 平時著開黑短襪

唔著襪

水貨鋪

之前買左addict x cdg果對黑色勁正 不過原來addict唔係mij

正係正...但原價都過2000

水貨鋪

我係ig shop 買過日版 converse

岩岩popcorn Outlet $200 入手

我都執咗兩條dickies 100蚊條

邊到黎
好撚抵

邊到黎
好撚抵

邊到黎
好撚抵

有無one star款

邊到黎
好撚抵

有無one star款

有高筒one star

Btw 有冇人想要呢隻色有黑色US9同我換

邊到黎
好撚抵

有無one star款

有高筒one star

明明今朝見到$400
半日就平左一半啦?

邊到黎
好撚抵

有無one star款

有高筒one star

明明今朝見到$400
半日就平左一半啦?

要錢唔要貨啦都就完

邊到黎
好撚抵

有無one star款

有高筒one star

明明今朝見到$400
半日就平左一半啦?

要錢唔要貨啦都就完

我咁岩撞正咩限時10分鐘 全場波鞋$200
有冇人想要呢對
https://www.eastdane.com/chuck-taylor-70s-heritage-felt/vp/v=1/1572182020.htm?folderID=21011&colorId=84038#size-chart-section
買大左SIZE唔岩
淨係試著過,未剪TAG
佢網話係true to us size
但個盒係寫UK9
香港邊到買converse平?
有無人有對舊cons 低筒1970 同我換對舊cons 1970 高筒
有無人有對舊cons 低筒1970 同我換對舊cons 1970 高筒

黑白黎
1970 navy us9.5 高筒
外國訂 唔岩著 有無巴打要?
$450
留tg

Me

邊到黎
好撚抵

有無one star款

有高筒one star

明明今朝見到$400
半日就平左一半啦?

要錢唔要貨啦都就完

我咁岩撞正咩限時10分鐘 全場波鞋$200

今日去我都執到對$200
真係平到笑
有無人有舊cons 1979 低筒 us9.5-10放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞