一拳超人 200話!!!

476 回覆
68 Like 14 Dislike
你有啲智慧
深海王幾時秒左索尼克 重睇啦
視野狹窄。
有中文未
一早出咗
重睇o個個係你
深海王一開始乾燥用得個幾成功力打低性感囚犯, 索尼克以為自己快過深海王同深海王打, 打打下落雨深海王濕身用得返全力, 之後秒左索尼克
真係冇左餓狼秒晒咁多個英雄
咁好冇引喎
重睇果個係你呀 邊有秒到

海王濕身之後同索尼克打左一陣之後佢自己走甩左炸,除左啲衫爛左之外根本絲毫無損,秒左啲咩
打到佢即時走佬都唔叫秒
隨便你
人地講明冇武器先唔打 而且全身而退
你睇下呢次 有幾多個英雄唔夠打連走都走唔到
背包連還手機會都冇
怪害神拳咁早出既咩
唔係同老師打打下先研發到咩
打flash 同白精咁快就要用到依下
寫佢速度快ok
但寫到佢抗打能力咁高就有違和感
如果海王真係咁勁既話索尼克根本冇機會走到 比到索尼克走就知海王能力有限 索尼克走果時仲一啲傷都冇喎
成日都擔心傑仔所以走出黎
之前打蜈蚣長老又係
深海王真係冇秒索尼克
同埋索尼克同flash雖然係同期
但flash 應該高少少 (原作)
躝啦傻鳩 你老母就俾人秒咗
Flash而家無武器都同白精餓狼戰未分勝負, 又唔見佢話冇武器唔打
反面索尼克對深海王2下就比深海王捉住要走
同埋都稱唔上全身而退,
深海王本身係去緊殺避難所D人先唔追索尼克, 要追索尼克死硬
一個鬼級 一個龍級

咁都有得拗

你係咪弱智
Flash係英雄 打怪人係職業 就算未必贏到都會打
深海王根本唔關sonic事 點解要喺人地天時地利人和冒住受傷風險幫人驅除怪人?
要走深海王根本捉唔到佢
唔係話天然水要對佢有惡意先會攻擊?
Feel唔到老師會對佢有惡意 應該好似原作對餓狼咁上下
睇你秒既定義係咩
深海王未變身前打唔中索尼克, 索尼克唔夠力傷唔到深海王, 可以話打成平手
深海王濕身後索尼克自己都話深海王力量同速度都係佢之上, 過唔夠2招要走佬, 對我來講咪秒左
其實係大奶奶
由神plan 去天然水, 可能天然水係感應到神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞