一拳超人 200話!!!

476 回覆
68 Like 14 Dislike
但係認真翻桌 感覺似玩多啲
佢比人個感覺係 雖然兩者都係對崎玉係0.0000001%力
但餓狼嗰場 崎玉係完全連覺得戰鬥都唔係

純粹個人覺得
無一年
我記得今年1月尾岩岩出爆破
係呀
波羅斯都叫清楚自己想打交,所以崎玉認真同佢玩。

餓狼都唔知自己想做咩,雖然對其他人嚟講佢越變越勁,但喺崎玉眼中餓狼好無聊。
原來而家一出場要俾人連打一輪先開得波
但呢隻白金精子黎

黃金/白金精子無乜威過 搞到餓狼屌打佢唔夠震撼
依家養魚咩
波羅斯個招崩星咆哮炮係話連星球地表都可以炸開,係琦玉用認真一拳先擋開到
對餓狼真係未要用到咁既力量
人地作者都話同級
作品睇落都似同級
你係都要反對個作者
咁flash仲勁過 原子 銀色佢地?
以為睇緊gay漫 突然間 彩圖加對望
唔係同人咩
E 係喎 留意唔到添
我覺得D怪人幹部級同S級英雄吹到幾勁都好都只係小朋友玩泥沙
S級英雄我估頭幾集堆巨大化怪人唔會打嬴, 蚊女, 深海王都秒殺S級, 照咁睇頭幾集D怪可能都比而家D怪人幹部勁
主套真係勁得波羅C
佢食左崎玉2 3拳+一堆連續普通拳+一個認真毆打先死
而家有邊隻怪有咁既級數?
爆破去左邊....
餓狼呢個look 好撚正
餓狼連邦古都打唔嬴
邦古+幾個S級英雄加埋先勉強打死波羅C一隻幹部
光頭應該得傑仔同king呢兩個朋友
我諗深海王可能同白精同lv, even勁過白精
理由係Flash同索尼克同lv, 深海王可以秒左索尼克
而家佢地打咁耐都未分勝負, 仲可以係天空畫星星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞