一拳超人 200話!!!

476 回覆
68 Like 14 Dislike
sonic 傑仔 吹雪都係三大主角之一
會進步
所以咪講個陣FLASH勁過SONIC好多
Flash冇俾精子秒?以為精子勁好多
閃光仲要講到打咁耐係因為想同時秒哂兩件
唔想比其中一個走到佬
閃光勁過原子武士嘅咩
為左合理化村田D劇情開始吹緊flash上天花版
設定上S級英雄flash速度最快,黑光防禦最強
邊有咩勁過多多
本身閃光可以秒兩隻龍級忍者已經好離譜
再加埋今集
閃光喺作者心目中實力應該排第3只係次於爆破龍卷
如果大蛇有得打3次, 就算打輸都幾夠派頭
其實心中排第3有咩問題,佢排s13名唔代表佢真係第13勁,排名不嬲都唔反映實力,特別係警犬及閃光都有呢個設定,分分鐘警犬先係排第3果個。仲有a級甜心假面真實力可能勁過好多s級,b級吹雪又可能勁過好多a級。

又例如king排第7,但邦古原子武上都覺得king係最強男人,一直冇人當佢係第7。成套野由老師入英雄協會果刻就知排名唔準確,一直都無執著過排名,點解突然又咁執著排名
講起排名,警犬真係好撚勁
突然防禦力強過黑光

黑光都打爆黑光黑光

就當佢真係好快
但佢個實力機制應該同Sonic 一樣
高敏低體低攻
警犬戰績唔係得打贏未進化嘅餓狼 同埋啲雜怪姐咩
有打過龍級怪人?
我覺得一直以嚟可以守到個市乜事都冇
應該真係好勁
怪害神拳,勁過咩爆心爆石流水拳啦
閃光竟然可以撐到咁耐,打到滿天星

勢均力敵咁耐
龍卷邦古原子,隨時廢過閃光好多

另外,爆破做乜鳩真係滅團唔出黎幫手
咁又唔係
今集講餓狼最尾先完全怪害神殺拳 一用就同時秒殺閃光同白金精
呢套野個世界觀裡面仲有軍隊既需要咩
係異次元唔知地球發生緊咩事掛
一定勁過,睇原作閃光同原子打牛角餓狼既表現就知邊個勁
疆屍男都講過閃光係s級單論戰力,係數一數二
原作原子無左刀,數一數二無講過,一,二,三基本上都係龍卷爆破同king,只係講過佢同黑光係雙壁…一個真實系,一個超級系

原子有冇刀都俾人秒啦 閃光就真係冇刀同餓狼打左幾頁喇

同埋閃光既身體強度都係唔正常

黑光主要係心態問題,明明佢可以頂好耐,但頂住餓狼最耐既係閃光
有d服務始終要由番普通人去分擔的,軍隊亦有救災,幫手回復社會秩序等功用。

你唔可以下下攞一枝大砲滿足哂成個社會所有需要。

你應該要問:英雄協會呢個明顯有過強力量的組織,點解唔受“俾市民認受的公權力”監督?以前最少都整個“國連”之類的跨國界,受民意監督的組織來監察呢d組織,唔會俾佢哋濫用力量亂咁來。

但,如果呢d超人真係用力量胡作非為的話,其實普通人都係冇抗衡手段。所以喺人類社會,突然出現一個/一小群擁有壓倒性力量的團體絕對唔係一件好事,美國d超級英雄作品經常講呢個問題(超人俾人黑佐幾多次)。
可以係傑仔屌女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞