一拳超人 200話!!!

476 回覆
68 Like 14 Dislike
高防高速低攻
天然水勁d定黑精
[quote]原作黃精已經匹敵龍捲

而家升多一級但竟然同半怪人 & 閃光平分秋色
原作黃精只係贏到重傷龍卷
One講過無傷龍卷唔會輸
同埋原作黃精係比餓狼兩頁秒咗 依家白精捱到幾拳已經勁咗
反而最大分別係重製版無得睇餓狼一路talk trash一路打低哂所有s級英雄 無咁突顯到餓狼既強大
[quote]

我真係覺得好可惜,
天然水咁快出返嚟,即係咁快要進入最後直路。

省略左餓狼可以一個打晒咁多個英雄
好可惜,真係好可惜
flash咁樣食一拳
下話係咪會直接寫佢死鳩左?
動畫第二季尾咪一拳收咗皮囉
老師問傑仔係咪比餓狼打到咁
如果傑仔答係既話,餓狼應該即刻收皮
睇返150話新ver
係預言圖
餓狼:乜咁大整估
大蛇仲未死
怪人協會究竟打左幾多年
我真係覺得好可惜,
天然水咁快出返嚟,即係咁快要進入最後直路。

省略左餓狼可以一個打晒咁多個英雄
好可惜,真係好可惜

唔知村田會唔會唔咁快比老師打住
比D機會其他英雄復活同餓狼打
咁咪唔合理
無論F=ma定p=mv
佢都應該係高攻先啱
餓狼篇:由67話2015年5月8日
餓狼篇開始鋪呢個人,然後不停講餓狼獵殺英雄俾人追擊......
下下攞原作比不如返去直接睇原作
認同 睇來無證都可以上s級 堆a級俾人秒 但無證都起碼有攻守
用人個名,叫人唔好比較
唔比較就唔好用嘛,用左就一定有人比。
比都冇得怪。

好似戲咁,有自信先翻拍,
翻拍就唔會介意人拿來比較。
疫苗人先係頂級怪人係衰開場撞正埼玉
睇角色原型就知
真,老師於武道比賽,一拳都打唔死對手
果班觀手應該起碼龍以上怪人實力
白金精秒左幾個s級,今集夾硬降lv同flash打平
有堆死忠即刻拎原作出黎
"原作 閃光都同怪人化餓狼打到一陣
原作 黃精畀餓狼秒"
原作只係擋箭牌吧
點解個思維一定係白精/餓狼降級
而唔係閃光升級

本身閃光及警犬俠一樣,都係協會低估的英雄,設定上都唔知佢地實力他邊
白金兩三格打低一堆s級
餓狼d攻擊,邦古都話挨一下都粉身碎骨,擦到邊都即刻輸埋
Flash無左把劍仲可以打平,食到咁多下攻擊,升級到咁又真係好合理
白金兩三格打低一堆s級
餓狼d攻擊,邦古都話挨一下都粉身碎骨,擦到邊都即刻輸埋
Flash無左把劍仲可以打平,食到咁多下攻擊,升級到咁又真係好合理
閃光不嬲死撐吹水扮野有一手
呢度塊面食左2野

食1野樣都變埋
m太低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞