蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (9)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
個結局…個人覺得tom係最慘
三代入面失去得最多嘅一個
但同時都令佢成長唔少🥲
Btw係咪重有多幾集個人電影?
定係客串only
可能留伏筆比Sony 唔比marvel 再用蜘蛛俠
近戰升晒級
tobey:you are amazing
今集3個peter都夠嘈啦

話時話,MCU版蜘蛛仔2,3集都有件黑蜘蛛衫短暫出場,我覺得Kevin一定係好想有日推真共生體黑蜘蛛出黎
改返個行動代號先
Tobey Andrew Tom
你諗真啲佢體感時間係年半內冇哂所有野重慘
你睇Tobey版都係拍到最後人生先叫好過少少,唔好提Harry死係佢懷中
Andrew死完Ben叔死女友老豆再死埋女友,再加Harry跳反
Tom一開始小學雞咁,到冇左Tony而家冇埋May同所有朋友
但唯一不變係佢地都樂意繼續為世人付出
今次唔射蜘蛛絲救了
佢係得到過最多,失去更多既一個
抗打能力好勁
tom打咗佢幾十下都未瞓低
但啲炸彈威力就廢咗好多
明明一代時期係直接炸到人變白骨
唔係為左駁 但好奇
如果現在個情況係咁
人人記得有 Spider-Man
但人人忘記左 PP 成個人 既存在

咁即係話 肥仔魔法師會無端端同Spider-Man Team up 既reason 就會唔同左
肥仔本身係PP 個FD 先幫 Spider-Man
咁現在PP 不存在
肥仔幫spider-man 既reason 係咩
因為有經驗知唔work
What a time to be alive
如果話endgame係集合10年Marvel嘅感情,今次係廿年嘅回憶同感情
其實肥仔會唔會變第一個Marvel電影原創英雄
弱弱一問最後個黑色lego 係咩
佢啲南瓜炸彈以前係小型核彈咁
cctvb播緊amazing2
今日救MJ救唔到Gwen 齊哂
好正 杜比係咁同加菲講you re amazing 點解無人覺得特別
但第三集喺Harry側邊炸都只係爛面
黑色lego....
唔係venom嗰個。
講緊衣車隔嚟嗰個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞