蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (9)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
不過講開又講 漫威狼叔得160
hugh叔真係幫佢大翻身又型又高大靚仔
條友有份搞死Raimi第三集
應該話左右都封起咗
水行俠講過想跳槽做狼人
Ironman係靠rdj 先得
冇佢一定死
百老匯勁多人睇完venom就走
除非少年狼人
睇死尚氣爛泥扶唔上柄 都大收 cls
反而當初真係一線嘅hulk拍爛左
同樣係一線嘅F4 版權係人地度仲要一集比一集差
一線真正出位得一代蜘蛛
唔爭在果少少時間啦
tom cruise
以前D英雄片模式都係一集出一兩個壞人
SONY都仲係行緊呢個模式
所以套毒魔真係垃圾
冇睇開唔知通常有2個姐
有冇人同我一樣三代同堂既畫面立即想睇其他兩個多過Tom Holland
Tom做得好好我覺得但其他兩個光芒太大
初代唔使講啦
二代其實我覺得係最似蜘蛛俠同好吸引好好戲
肥仔仲記唔記得自己開過傳送門
鳩估
我覺得之後既三部曲 Tom 可能救人既時候
會同班新人(電影仲未上既)組成新既avengers (又黎Endgame #2)

然後見翻舊avengers 死淨種時
可能表示 有既視感 「Have we met before?」 等等既對白
好唔想 Spider-Man 同 Dr. Strange 兩個Britishmen 之後 自此無計傾
睇完WandaVision之後覺得Wanda可以做重心 Elizabeth Olsen啲戲原來係咁好

當然佢外在本身都好適合擔正
我覺MCU係用今集黎幫晒之前所有既蜘蛛俠做一個總結。之後唔會岀個幾個反派,之後就全部新野。打埋個猛毒蜘蛛俠就完
有冇牙力cast返hugh jackman叫佢出山 雖然佢個尾埋得好靚
d 紋身點搞
睇到最尾出埋長credit是常識吧
臨尾嚇到我心都離一離幾撚驚MJ會同咗肥仔一齊
drs2如果真係恐怖片 應該唔同氣氛
肥仔勁多伏線
D人唔係fans既唔會特登等
正路應該記得,因為JJJ都仲記得鬧蜘蛛俠,係唔記得有peter哩個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞