蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (9)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
無計 主角係tom
第8集仲with great power come with great responsibility
同埋竟然冇Pizza time
Oh My back -> 睇Tobey 版第二集
又要搵錢交租
依個先係宿命
一拳超人弱點係超市減價一樣
Tobey再慘都有May嬸陪 Tom咩都冇
仲有冇第二到射得
最後咖啡店我係以為tom會行埋肥仔度 做佢地果個手部動作
得唔到嘅野先係最美好同珍貴
身為多年蜘蛛仔fans,好清楚直至退場之前
Peter Parker都只會不斷一次又一次咁失去
愛嘅人,日常生活,工作,名聲
但佢一次都冇因為呢啲失去而選擇唔去做一個英雄,反而每次都默默承受傷痛再企起身
你會一直一直好希望佢得到佢deserve嘅happy ending
但都因為佢得唔到而從來冇放棄,你先會一次又一次咁喜歡上Spider-Man呢個背負悲劇但仍然咁溫柔嘅角色
可惜venom 返左去
天真嬌
其實加菲版我覺得最好,唔知點解咁多劣評
佢今集救返MJ果度場戲真心睇到佢個情緒好出
睇到我都想喊

杜比版雖然最經典但個性格木獨啲

荷蘭仔就著筆典型𡃁仔性格,去到第三集都係亂衝亂撞中
一開始個ver你1 tobey 2 Andrew 3 Tom
後尾要Tom 做主導就俾翻Tom set no.
先有1 Tom 2 tobey 3 Andrew

純交流下做gg俠啲傷病啫
兩個都係仔
肯定內心係問會唔會喺條J度都射到
以為自己伯好似哈利 咁果下好笑
有冇可能動畫其實係鋪返新fantastic 4

又有冇可能動畫會同返mcu 聯動

例如真係有個真。黑人蜘蛛俠咁
有無人覺得綠魔以好似勁左咁多既
希望快啲有黑貓
Thanks 仲係咁諗Peter幾時捉佢返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞