蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (9)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
有返隻牙 有返頭髮
如果演員有返,點會cg多過人
沙人都係
新隊長出黎把撚,仲廢過八爪
Joker嚟你愈嬲佢愈興奮
荃灣百老滙啱散場 觀眾反應幾好 笑位一齊笑 Garfield一出全場大叫反而Tobey冇咩聲
好似講返Spider-Man 2 咁,做蜘蛛俠只會眾叛親離,身邊對你有期望嘅人只會一次又一次咁失望,朋友同屋企人嘅不幸全部都係因為蜘蛛俠而發生。英雄嘅無私奉獻只會換來無盡嘅痛苦。The hardest thing about this job is you can’t always save everyone. 但係Aunt May 做Peter 嘅Moral compass 真係好好,Tom 根本唔需要Uncle Ben. 我真係好鍾意呢套戲
點解war machine, pepper 要躺平
我個場都係
呢度普遍都係 andrew 出有歡呼聲 tobey 無
正常 你出得Andrew 自然expect有埋tobey
忙住説教
原本諗住有sharon 同綠魔對下戲
唔知係咪我過度解讀但講多句
Tobey同Tom一人一句能力愈大負責愈大
都有互相理解同傳承嘅感覺
雖然老鼠係萬惡明想掠水架啦 但俾fans睇嘅野都唔係冇用心 俾你睇下3隻蜘蛛一齊打怪就算
其實好想睇多啲3代文戲
其實佢係咪一開始就唔想做返人專登留低等機會搞破壞
電魔起初OK嘅 係見到個爐先見獵心起
仲有八爪魚博士真係型撚到仆街
但Andrew 未退場
Tobey 直頭息影
中左9成。。。。但話肥仔同mj 同時跌 tom 救mj 冇救肥仔死左 個度錯
因為tobey出場太近同埋太一樣, 遲少少再出應該會驚喜d
應該有改過啦
同埋唔係直接show蜘蛛裝,得便服真係同ned講既普通人差唔多
係我都記得呢到錯咗
肯定會再番avengers (Avengers4要靠佢拉票房啦)
唔係點phrase 4

睇下點樣帶番佢入去
等睇ned 黑化
最後攬個下,感覺係tom好多謝佢哋肯番嚟玩
純粹覺得,sony同marvel 夾得幾好,marvel 既版本太玩味劇情欠獻,sony太沉重太多感情戲,而家兩家溝埋又有動作又有感情~~
真 唔打交冇所謂
交流下spidey工作心路歷程都夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞