【愛是恆久忍耐】阿仙奴21-22球迷吹水區MDCCCXXXII

1001 回覆
0 Like 18 Dislike
今晚重心 拜主其他 獌-1
嘩hack左牙,我表弟hack左牙
拜主其他應該穩
睇返上場對愛,真係幾西波,睇得出隊波好攰,但明明咁多後生,點解會踢成咁,羊雖然入唔到波,但佢對中堅有拉扯作用,可以用到拉出黎嘅空位。無羊我地連禁區都入唔到。成日話羊入唔到波,但上場禁區都入唔到,唔好講話埋門。拿卡hold到波,但無人走入去,又遠離禁區,完全無威脅。依個陣好似格硬比迪加上陣,認真迪加要踢8號位,佢10號位唔肯走位,成日去左邊位做組織,做完組織又企係到等波到。同燒後期好似,一係直接搵佢打邊。出返勝利11人啦,個時連勝個個陣再做些少輪換。羊正前,拿卡踢9號半,迪加同佢輪換,中場盧干卡夾派對先,xhaka壓左上去,派對一個好難守住。
睇返上場對_,真係幾西波,睇得出隊波好攰,但明明咁多後生,點解會踢成咁

收到風mikel arteta 存左檔
曾經J過不過佢好玻璃
呢個免簽仲正
https://twitter.com/fabrizioromano/status/1468180996738662402?s=21
1.羊入到禁區引到中堅出黎,拉扯到人地防線,比我地自己人跑入禁區做下攻勢,今場門都埋門到禁區都入唔到,攻勢都無埋,之前係頭10分鐘都叫入到下禁區,硬係差d入唔到波,之後個35分鐘都係比人壓住打。依家係連頭10分鐘壓入禁區都無,直接係中場到。

2.迪加打唔到10號位,一係向邊線發展下好過,佢成日太拖波,hold太耐睇定黎傳。

3.應該咁講,沙哥個part係落左去補閘位。因為左閘壓上。之後中場得派對,成日一打幾咁。中場又得返派對一人,佢成日交失波係抵屌。不如試下玩overload右,派對壓上。xhaka直接墜後做三中堅。一係出返盧干卡。
pepe 黎個陣都好後生
上半場除左泰仔斬比迪加之後乜都無,攞命還攞命,但依家禁區入唔到,big chance個數據都無得擦。

奧哥其實難搞,4不像,真係唔知踢乜位好。

不如中場試沙+老公狗+派對,派對入下禁區half space,佢好似無乜點跑過入禁區,佢最殺食係轉身推生個波,傷之前有態成條中場靠佢。
外間很多反對達的聲音
咁認真傾波 無人傾女?
睇wiki介紹話佢勤力肯做防守,會逼搶既比比應該幾好用
https://twitter.com/theathleticuk/status/1468196341604098061?s=21

我哋準備雪中送炭
左麥詩文 右黑美斯
佢啲one touch play 傳波幾好
屁屁啲波好妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞