【愛是恆久忍耐】阿仙奴21-22球迷吹水區MDCCCXXXII

1001 回覆
0 Like 18 Dislike
派對同沙成日逗得太後,搞到攻擊時少左點
派對而家有d迷失,加上個態唔好,所以踢到進退失據。
達蛇應該要俾派企前d,俾佢做多d小組同9射,好似藍c咁。等沙係後邊派牌。
如果右邊進攻個時,富哥唔overlap ,就會收中,
右邊得翻saka一點,所以奧哥會走埋去右邊,呢個時間派應該俾翻禁區頂,企翻個位做12或者9射。
, 遇到達蛇我哋真係好幸運, 唔係咁多領隊都咁有耐性,今季執完防線,下季執中場, 下下季執前鋒位 , 到時3年計劃先正式啟動
到時阿仙奴岩岩到PEAK,達蛇又練好陣,拎冠不是夢
好多年無見巴塞打歐霸 估唔到有機會見到
可惜我地連歐霸都冇
下季到我地打歐聯佢地乜都無得打
宜家我驚下年都無
到時6冠王+不敗
下年:好多年無見阿記打歐協 估唔到有機會見到
其實係成隊都逗得太後 特別係前鋒個位
場場好似打無鋒陣咁 有時真係唔怪得羊同拿 雖然羊今季真係好撚敗家
但big chances排19係呃唔到人
哂勁多時間係中後場猜 係到老鼠拉龜 上個post都傾過

愛蛇壓上去攻 果陣最多比人打反擊 起碼拉開到球場闊度去攻
依加唔比人打反擊一樣會失波 條防線一攻就失
咁我不如壓返上去先 依加一對中堅+兩閘重要已經upgrade左

馬天利尼 新大哨
PS4狂彈碟 點搞 想打機都唔撚得
邊個射無所謂,最緊要個點有人企。覺得沙逗後d踢,佢會舒服d,同易d分兩邊。派始終係有質素,俾d時間佢攞翻個態
一樣咁玻璃?
買數位,你部機已打柴
Agger
隊波要放膽d,驚輸不如唔好踢
想打機唔想睇阿狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞