【愛是恆久忍耐】阿仙奴21-22球迷吹水區MDCCCXXXII

1001 回覆
0 Like 18 Dislike
沒有真正把戒淫放在心上,沒有對破戒有生死恐怖。沒有發起大悲心。沒有認清邪淫的本質。很多人是好了傷疤忘了疼。如果你有對破戒有生死的恐怖,心肯定誠,也必定成戒淫成功。寧可守戒而死,不可破戒而生。
能不能只有快感,沒有症狀?
不能 ! 因為這是規則!

世間上沒有任何東西可以讓你白白享用,
何況那是你最寶貴的精華?
怎麼可以狂泄呢?
有人拼命把鈔票往外灑 , 你跟他說 : 你瘋啦 那是錢也!
他回答到 : 這是垃圾阿~
犯邪淫就是如此。
Eating>黑妹啦
依到d人比撒旦入侵
你慾望減少左,諗少左淫嘢,諗多返正事,正經嘢,專注力提高返,反應快返,行步路都冇咁喪屍feel,冇咁易仆親。

成個人精神左,有活力左,啲人又feel到你冇咁喪屍feel,比到個good vibe 佢地,佢地就想同你social。

所以你咪會覺得 運氣 好左。
#運氣
大家係戒丁呢條路,雖然過程荊棘滿途,但只要積極面對。一定可以成功戒左佢。大家加油
係!
你要唔要聖水幫你驅趕邪靈
成人台戒手淫post?
有既話留番比阿迪達
條撚樣陰陽怪氣
十誡話不可作假見證。
cap左圖
Block 咗樓上隻戒J 狂
我都係想佢好
點解唔block貼圖果d人
中醫:腎虛百病叢生
精既作用係用黎滋潤五臟六腑,所以丁得多會導致整個五臟六腑變差,就會出現好多症狀。
每射一次就傷身一次,包括做愛,夢遺(含精量唔多),而節制打J只不過係延遲你出症狀既時間/嚴重程度。

每人體質唔同,症狀都唔同,以下為最常見症狀:
早洩陽痿,變樣哀,猥瑣,臉色灰暗,自卑冇自信,腰痛
腦力下降,生暗瘡,口臭體臭,脫髮、耳嗚、任何神經症,記性變差
易怒,夜尿,表達能力差,社交恐懼症,雙眼無神,前列線炎
我脫髮
兄弟 回頭是岸
天氣咁凍 唔打J點生活
條j生比你係要黎做愛
唔係打丁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞