爛地停車場無人租,日日報狗抄牌

352 回覆
31 Like 371 Dislike
好我簡單啲
你攞件無關係既野 黎駁我問緊關於呢個post既野
你係咪無腦讀書少理解力差兼唔知自己覆緊我啲乜
駁唔到人出必殺技(1999)
想像到佢個頭冒緊煙
咬牙切齒既狀態
嗱我真係唔係笑佢乞衣
我係覺得 你駁唔到人 唔識駁人 不如爽快啲自己潛左 網上世界唔使咁要面 無意思
但佢好似真係網上世界都自我到一個點之餘 仲要肉酸到好似攬住班圍到爐既人黎自我安慰安慰到慰安婦都未必俾到呢種滿足感佢咁款
仲要後期鳩唔撚搭八諗住起底就大鳩到人 人地問佢post既野佢反問人唔係呢個post既野 好似贏左咁
大佬唔好咁癡線啦 真係好肉酸 有乜謂呢
成個細路仔咁我仲駁緊你我都未輸 但事實我都唔知佢駁緊啲乜
自己離哂題諗住轉移視線分大家心 但大家都好理智
Yes 最鐘意揸埋d乞兒車
又窮又臭
問你除左放大佢係陀地場,人地個場仲有咩其他問題呀
佢個場靠打家劫舍搶返黎呀?

答咗未?
屌你老母,抄得你少啊,死窮撚玩乜車啊
以為樓豬收咗皮 原來上過水pin個comment安慰自己
利申:無買車位泊街

可能連車都冇
咁又唔會 腳車平起上黎皮幾兩皮
位又租唔起 車又買唔到正常少少嘅 難怪講嘢咁失常
敗走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞