爛地停車場無人租,日日報狗抄牌

352 回覆
31 Like 371 Dislike
你真係讀得書少定無左個腦,乜撚野推理,知識改變命運呀
咁你開post原意係乜?
Enlighten us
原來而家興泊街
唔怪之得我個車位放租個幾月都冇人租
屌你老母,個post我開你隻打靶狗入嚟吠乜撚野?有本事自己開post屌囉
做鍵盤戰士無撚用架
你最尾個句同緊自己講?
咁你開post原意做乜?做食家?

唐記糯米雞幾好食又足料 多圖
https://lih.kg/2778374
見到你炒美股都輸到就死我仲興奮
為咗你呢啲垃圾我唔會浪費時間
我唔明你駁唔到人
又係自己個post 到唔講自己個post開黎做乜
反而係自己post到反問人地個post開黎做乜做乜鳩
你俾啲有學識有知識性既回覆黎駁下我好無
型返一次咁大把 唔好每次都咁肉酸
你知唔知你駁緊我啲乜架
依家即係 你開個post我入黎同你論完一輪劍 你唔識駁 又駁唔到 我問你咁你個post原意係做乜
你竟然反問我 咁你個post(特登起底搵我一個post)開黎做乜
你知唔知醜點寫 你應緊我啲乜野
最癲係 佢似真係自我感覺良好 自我安慰夠滿足到佢自我
去地政網用唔洗一分鐘就check到真係好浪費時間
我回覆你呢啲垃圾都唔撚止十分鐘
你係有料既 你就係用緊你寶貴既「時間」去同我哋黎一場堅既華山論劍 說服我哋啦
而唔係開個post想圍爐 點知柒到阿媽都唔想認你做仔 然後唔識駁 駁唔到 但又要啲無謂既面子 係度講乜哂啲咩「無腦 唔用腦 讀書少 浪費時間 起底反問人啲毫無意思無關痛癢野 」根本鳩唔搭八駁唔到嘴既說話
就算你真係輸哂錢
根本都同佢呢個post無關
佢都根本駁唔到就攞啲野黎反問黎鳩覆
柒上加柒
一句 咁個場有咩實質問題 佢到依家都答唔到
好我簡單啲
你攞件無關係既野 黎駁我問緊關於呢個post既野
你係咪無腦讀書少理解力差兼唔知自己覆緊我啲乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞