爛地停車場無人租,日日報狗抄牌

352 回覆
31 Like 371 Dislike
唔好認真啦
所以我上面覆你好快有人攻擊你就咁解
班人隨時連車牌都冇
一句講哂, 泊得街就預左比人抄, 抄多抄少姐
如果個爛地係唔合法經營, 咪試下告鳩佢
乖乖地做大種乞衣?
每日一張算益左你啦,屌你老母正乞衣
同意,班人分分鐘仲未升大學
有d 回覆真係笑而不語唔想答佢
同屋苑有幾架車就係咁, 個場有位唔泊, 晚晚泊街過夜,
有時朝早返工經過都仲見到喺度, 眼見每隔幾日就比人抄,
有幾次比人拖尻埋, 第二晚又泊返喺度
其實個場又唔係收咩天價, 市區月租三千蚊算係咁啦,
唔明點解要揸車揸到咁肉酸, 好似你講既老鼠咁
樓主見到其他人唔洗錢泊偏僻位 但自己又要晒錢租/買左個車位 所以凶手得一個 就係樓主 自己報狗 自編自導自演謝謝
泊得街你就要預左會抄牌㗎喇,你泊開個位而家日日俾人抄你咪搵過第二個位,或者乖乖地俾錢泊停車場囉,喺條條度劃個免費嘅專用車位俾你好冇呀on99
有冇諗過就係自己人開
D大種乞衣正一賤種嚟 冇錢又死要學人渣車

雙行線俾班撚屌泊到變單行線 你老母連巴士站都俾班賤種泊撚埋搞到日日塞到仆街

你老母亂拋垃圾咁撚濕碎都罰1500 都唔撚明點解違泊咁撚擾民都係320

事但加到同亂拋垃圾一樣1500 班死賤種都即刻嚇到唔敢鳩泊啦
完美見證 香港人個種孤寒
我就租人地車位啫
但見到一有警車行過就成堆人跑落樓就覺得好好笑
如果泊街唔會比人抄呀, 個個都泊街啦, 洗鬼比錢入場
坐喺度收錢咁荀你唔去做?
一開爛地場就報狗係定嚟㗎喎
真係 小小錢都唔洗日日坐係屋企擔驚受怕落去郁車 都唔知呢班乞衣學咩人渣車
咪係, 開間公司走去bid 塊短期租約地, 比埋老黑保護費
再請2個廢老返來就開得啦
個場係咪你條撚樣開?無生意咁撚大怨氣,正一死淨種,唔歡迎你留言,死翻出去啦仆街冚家剷
佢個場有咩問題先
乜撚嘢呀
個爛地場唔合法
班狗會入去個停車場抄啲車牌?
劏左架車佢啦 唔洗泊👍🏻
原來區區都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞